SVENSSON SPORT

Svensson Creatine monohydraat 60 tabletten

€1495
€007/kg

Meer explosieve kracht Aangerijkt met glutamine en taurine Verbeteren van uithouding en kracht

Maat:

60 g
Levering aan huis
Beschikbaar

Beschrijving

Creatine pillen zijn bewezen om de kracht en uithouding te verbeteren

Dankzij de Creatine tabletten kun je de spiergroei stimuleren. Door de inname van één Creatine XTR tablet voor het sporten, zorg je ervoor dat je spieren harder groeien en je sneller vet verliest. Met de tabletten kun je ook de sportprestaties verbeteren bij de explosieve sportinspanningen.

Info over het gebruiken van creatine pillen.

Wanneer je begint met het gebruiken van  Creatine tabletten, gaat het je al zeer snel opvallen dat je sportieve prestatie snel omhoog schieten. Je zult merken dat je spieren sneller herstellen, net als de rest van je lichaam. De creatine tabletten zorgen ervoor dat je spieren niet zo snel stijf worden bij een intensieve sportactiviteit. Dit is dus een perfecte oplossing tegen spierpijn na en kramp tijdens het sporten.

Niet alleen het herstel van de spieren wordt bevorderd door de Creatine XTR tabletten, maar ook je prestaties worden beter. Zo heb je meer kracht, kun je langer en zwaarder trainen en heeft creatine een positief effect op je printprestaties. De vetvrije massa zoals je spieren, botten, water, pezen en organen groeit dankzij het gebruik van Creatine pillen.

De Creatine XTR tabletten in het kort

Meer explosieve kracht
Zorgt voor een beter en sneller spierherstel
Stimuleert spiergroei en vetverlies
Weerbaarder tegen uitdroging en tijdens sporten in warm weer
Bevat de aminozuren Taurine en L Glutamine

Technische informatie

Overige informatie

Gebruikersbeoordelingen

Loading