Thuasne Sport Kniebrace met Baleinen

€3850

De Thuasne Sport Kniebrace met Baleinen zorgt voor de nodige ondersteuning van het kniegewricht tijdens sportieve activiteiten

Kleur: Grijs

  • M Niet online beschikbaar
  • L Niet online beschikbaar
  • XL Niet online beschikbaar
  • 2XL Niet online beschikbaar

Uitsluitend online verkocht en verzonden door All4fysio fysiosupplies

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De Thuasne Sport Kniebrace met Baleinen zorgt voor de nodige ondersteuning van het kniegewricht tijdens sportieve activiteiten zoals volleybal, basketbal, voetbal, hardlopen, wandelen, en dansen. Het dubbele baleinsysteem zorgt voor ondersteuning van een instabiele of pijnlijke knie. Het elastische materiaal van de brace beperkt warmteverlies en is geschikt voor de hervatting van sportieve activiteiten.

De baleinen in de Thuasne Sport Kniebrace met Baleinen dragen bij aan de ondersteuning en stabilisatie van de knie tijdens sportieve activiteiten. Deze baleinen zijn gemaakt van flexibel materiaal en ze zijn strategisch geplaatst aan de zijkanten van de brace, langs de knie.

Voordelen van de Thuasne Sport Kniebrace met Baleinen:
Universeel: De kniebrace kan zowel aan de rechter- als aan de linkerknie gedragen worden.
Baleinen: De baleinen bieden extra ondersteuning aan de knie, vooral bij knieën die instabiel zijn of gevoelig voor blessures. Ze helpen bij het behouden van de juiste uitlijning van het gewricht, waardoor de kans op letsel wordt verminderd.
Compressie: De kniebrace heeft ook een compressiewerking. Deze compressie kan helpen bij het verminderen van zwelling, het bevorderen van de bloedcirculatie en het verminderen van pijn.

Technische informatie

Staat

Nieuw

Gebruikersbeoordelingen