Bokszak staand - Vrijstaande bokspaal - 180 cm hoog - Makkelijk verplaatsbaar

€29900

Deze vrijstaande bokspaal is ideaal voor het verbeteren van de trap en stoot techniek. Verbeter je coördinatie en reactievermogen met de intensieve workouts tijdens gebruik van de vrijstaande bokszak

Kleur: Zwart

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Tunturi New Fitness BV

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Gratis levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Boksen als een kampioen
De vrijstaande bokspaal is de ideale sparringpartner voor een goede training. De bokspaal heeft een flexibele bevestiging die trappen en stoten goed opvangt en dempt zodat je gewrichten niet te veel belast worden. De voet kan gevuld worden met water, zand of grind. Omdat het gewicht onderaan zit blijft de bokspaal stevig op zijn plaats staan en zwaait hij niet hard heen en weer, ook niet bij harde trappen en stoten.

Voordelen
✓ Dempt trappen en stoten
✓ Eenvoudig te reinigen
✓ Verplaatsbaar
✓ Stevig door voet te vullen
✓ Voor beginners en gevorderden

Makkelijk verplaatsbaar
De bokspaal is gevoerd met een extra schokabsorberende foamlaag van PU. Dit zorgt er voor dat stoten tot een minimum gereduceerd worden. Bovendien is de bokspaal makkelijk te reinigen en enorm sterk. Een staande bokspaal heeft veel voordelen. Je hoeft hem niet te monteren en hebt geen gedoe met kettingen en haken, zoals bij een bokszak. Een bokspaal kan je verplaatsen als hij in de weg staat. En ten slotte: daar waar een bokszak behoorlijk heen en weer kan zwaaien bij stevige stoten en trappen blijft een bokspaal stabiel op zijn plek staan zonder flink rond te zwieren.

Inclusief Tunturi Training app
Op zoek naar hulp, inspiratie of motivatie voor je training? In Tunturi Training vind je duizenden geanimeerde fitnessoefeningen, instructies en workout video's. Deze helpen je het maximale uit jezelf én je Tunturi-producten te halen.

Je kan solo trainen en je eigen trainingsschema’s samenstellen, maar ook groepslessen volgen en gebruik maken van de community. De bibliotheek wordt regelmatig aangevuld zodat er altijd nieuwe uitdagingen en inspiratie in de app te vinden is. Het mooie is: Tunturi Training is te gebruiken en te downloaden in de App Store en Play Store!

Over Tunturi
Feel better every day. Dat is het motto van Tunturi. Onze oorsprong ligt in Finland, waar in 1922 twee broers een fietsenwinkel begonnen. Nu, ruim 100 jaar later, zijn we een Nederlands bedrijf en een wereldwijd merk. We ondersteunen je tijdens jouw reis naar een gezond en fit lichaam, een gebalanceerde geest en een gelukkig leven. Dat doen we met een breed scala aan apparaten voor cardio- en krachttraining, accessoires en ondersteunende apps. Een assortiment dat steeds uitbreidt en verbetert, met kwalitatieve producten en uitstekende garantie. Kom je ergens niet uit of heb je vragen? Dan staat ons serviceteam voor je klaar.

Wij vinden dat iedereen recht heeft recht op lekker en gezond sporten, ook kinderen. Daarom doneren wij van iedere aankoop die jij doet een bedrag aan stichting Fitkids. Zo zorgen we er samen voor dat kinderen met een beperking een sport kunnen beoefenen.

Overzicht specificaties
• Hoogte 180 cm
• Gewicht 18 kg
• Kleur: zwart
• Materiaal: PU

Technische informatie

  • Type bevestiging Zelfdragend
  • Breedte (in cm) 40 cm
  • Hoogte (in cm) 180 cm
  • LENGTE (in cm) 67 cm
  • Staat Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

PVC,Plastic,Schuim

Gebruikersbeoordelingen