Soortgelijke producten
Dip Horn RC20 - Dip bars - t.b.v. RC20 Power Rack
Dip Horn RC20 - Dip bars - t.b.v. RC20 Power Rack
Dip Horn RC20 - Dip bars - t.b.v. RC20 Power Rack
Dip Horn RC20 - Dip bars - t.b.v. RC20 Power Rack

TUNTURI

Dip Horn RC20 - Dip bars - t.b.v. RC20 Power Rack

€20900

Met deze handige Tunturi RC20 Dip Horn creëer je een een dip station. De dip bars maak je op de gewenste hoogte vast aan de speciale houders op het rek. Dit is een accessoire voor de RC20

Kleur:

ZWART / ZWART

Levering aan huis
Beschikbaar

Exclusief online en verzonden door Tunturi

Beschrijving

Het Tunturi RC20 Power Rek is een stalen constructie die je helemaal naar wens aanpast met de juiste accessoires. Maak bijvoorbeeld gebruik van deze handige Tunturi RC20 Dip Horn en creëer een dip station. De dip bars maak je op de gewenste hoogte vast aan de speciale houders op het rek. Je kunt aan de slag met verschillende oefeningen voor het versterken van jouw borst-, buik-, rug- en armspieren. Denk aan chest dips en triceps dips. Zijn de dip oefeningen te zwaar? Schakel dan de hulp in van een speciale weerstandsband voor extra ondersteuning.

De voordelen van de Tunturi RC20 Dip Horn - Dip bars
✓ Eenvoudig in gebruik: voor beginners en gevorderden
✓ Vergroot de trainingsmogelijkheden van het Tunturi RC20 Power Rek
✓ Train met jouw eigen lichaamsgewicht
✓ Gemakkelijk te bevestigen aan het Power Rek

Bestel deze Tunturi RC20 Dip Horn en maak van het RC20 Power Rek een dip station.

Over Tunturi
Feel better every day. Dat is het motto van Tunturi. Onze oorsprong ligt in Finland, waar in 1922 twee broers een fietsenwinkel begonnen. Nu, ruim 100 jaar later, zijn we een Nederlands bedrijf en een wereldwijd merk. We ondersteunen je tijdens jouw reis naar een gezond en fit lichaam, een gebalanceerde geest en een gelukkig leven. Dat doen we met een breed scala aan apparaten voor cardio- en krachttraining, accessoires en ondersteunende apps. Een assortiment dat steeds uitbreidt en verbetert, met kwalitatieve producten en uitstekende garantie. Kom je ergens niet uit of heb je vragen? Dan staat ons serviceteam voor je klaar.

Wij vinden dat iedereen recht heeft recht op lekker en gezond sporten, ook kinderen. Daarom doneren wij van iedere aankoop die jij doet een bedrag aan stichting Fitkids. Zo zorgen we er samen voor dat kinderen met een beperking een sport kunnen beoefenen.

Overzicht specificaties:
• Accessoire voor het Tunturi RC20 Power Rek
• Kleur: Zwart
• Materiaal: Staal
• L:91 B:71 H:28 cm
• Gewicht: 10 kg

Technische informatie

  • HOOGTE 28 cm
  • LENGTE 38 cm

Overige informatie

Samenstelling

Staal

Gebruikersbeoordelingen

Loading