Lederen Springtouw - Sport springtouw - met Houten Handgrepen

€2895

Waarom touwtjespringen? Het is een ontzettend leuke manier om jouw spierkracht te vergroten en jouw conditie te verbeteren. En dit Tunturi Springtouw is ideaal voor touwtjespringen.

Kleur: Bruin / Bruin

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Tunturi New Fitness BV

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Gratis levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Op een originele en leuke manier afvallen, conditie opbouwen, jouw spierkracht vergroten? Ga touwtjespringen! Daarbij is dit Tunturi Lederen Springtouw een onmisbare accessoire. Het sport springtouw is gemaakt van leer en heeft verzwaarde houten handvaten met kogellagers. Deze kogellagers zorgen voor een soepele beweging. Het touw is geschikt voor iedereen die op een professionele manier wil trainen. Dit kan bijvoorbeeld zijn tijdens een bootcamp of bokstraining. Ga aan de slag met allerlei oefeningen, zoals normale of criss-cross jumps, extra hoge sprongen of zak heel diep door de knieën. Maak het springen zo intensief als je zelf wilt!

De voordelen van het Tunturi Lederen Springtouw - Fitness springtouw
✓ Geschikt voor professioneel gebruik
✓ Stevig touw met kogellagers voor een soepele en snelle beweging
✓ Originele manier om aan jouw gezondheid te werken
✓ Zowel thuis, buiten als in de sportschool te gebruiken voor verschillende oefeningen

Kortom, bestel dit Tunturi Lederen Springtouw en ga springen!

Inclusief Tunturi Training app
Op zoek naar hulp, inspiratie of motivatie voor je training? In Tunturi Training vind je duizenden geanimeerde fitnessoefeningen, instructies en workout video's. Deze helpen je het maximale uit jezelf én je Tunturi-producten te halen.

Je kan solo trainen en je eigen trainingsschema’s samenstellen, maar ook groepslessen volgen en gebruik maken van de community. De bibliotheek wordt regelmatig aangevuld zodat er altijd nieuwe uitdagingen en inspiratie in de app te vinden is. Tunturi Training is te downloaden in de App Store en Play Store

Over Tunturi
Feel better every day. Dat is het motto van Tunturi. Onze oorsprong ligt in Finland, waar in 1922 twee broers een fietsenwinkel begonnen. Nu, ruim 100 jaar later, zijn we een Nederlands bedrijf en een wereldwijd merk. We ondersteunen je tijdens jouw reis naar een gezond en fit lichaam, een gebalanceerde geest en een gelukkig leven. Dat doen we met een breed scala aan apparaten voor cardio- en krachttraining, accessoires en ondersteunende apps. Een assortiment dat steeds uitbreidt en verbetert, met kwalitatieve producten en uitstekende garantie. Kom je ergens niet uit of heb je vragen? Dan staat ons serviceteam voor je klaar.

Wij vinden dat iedereen recht heeft recht op lekker en gezond sporten, ook kinderen. Daarom doneren wij van iedere aankoop die jij doet een bedrag aan stichting Fitkids. Zo zorgen we er samen voor dat kinderen met een beperking een sport kunnen beoefenen.

Overzicht specificaties
• Lengte: 300 cm.
• Gewicht: 415 gr.
• Verzwaarde houten handvaten
• Kogellagers
• Kleur: Hout | Bruin
• Materiaal: Leer

Technische informatie

  • Frequentie Alle frequenties
  • LENGTE (in cm) 300 cm

Overige informatie

Samenstelling

Hout,Leer,Staal

Gebruikersbeoordelingen