Tennisracket Yonex Vcore 100

Vanaf
€27250
€29900 -8%
*De uitverkoop begint op 22/7/2024

Een krachtig, veelzijdig tennisracket om je effect te maximaliseren! Ontdek Yonex Vcore 100 en zijn innovatieve technologie voor meer vergevingsgezindheid en controle.

Kleur: Rood / Rood

  • GRIP 1 Niet online beschikbaar
  • GRIP 2 Niet online beschikbaar
  • GRIP 3 Niet online beschikbaar

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Sports Lab BE

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Yonex Vcore 100Laten we beginnen met de technische specificaties van de . Het heeft een kopmaat van 645cm2 en weegt 300g, waardoor het een gemiddeld gewicht racket is onder de concurrenten. De medium balans van 32cm zorgt voor een goede wendbaarheid. Vcore 100 Deze eigenschappen vinden we bij de meeste merken terug, maar wat het racket onderscheidt van zijn concurrenten is de vorm van het racket.
De isometrische kopvorm zorgt voor meer vergevingsgezindheid en dus voor meer vergeving van centreerfouten. Yonex Daarnaast is de kop van het racket verbreed naar 2 en 10 uur om de balcontacttijd te verbeteren en een betere invalshoek voor spin te produceren.
Yonex Vcore 100 Het 2023-racket heeft een nieuwe beenvorm om de torsieweerstand te verbeteren en krachtverlies tegen te gaan.
Yonex Yonex De meeste op spin gerichte rackets leveren veel power, maar dit racket is meer gepositioneerd als een veelzijdig racket dat de perfecte balans tussen power en controle biedt. gaat verder met de 2G-Namd Flex Force technologie die het racket snel laat buigen om spin te maximaliseren. Dat is nog niet alles, want de grommets zijn doordrenkt met siliconenolie om de snaar vrijer te laten bewegen en de spin te maximaliseren.
Aero Aero rapideTot slot verminderen de Trench- en Fin-technologieën de luchtweerstand voor een .
DE TECHNOLOGIEËN :
structure rapide
Isometrisch: Isometrische framevorm verbetert de sweetspot en daarmee de vergevingsgezindheid en kracht van het racket. 2G-NamdFlex Force: Technologie die het grafiet van het racket aanpast voor meer flexibiliteit en meer spin. Silicone Oil Infused Grommets: Nieuwe siliconen gebruikt in de grommets om hun flexibiliteit te verbeteren voor meer spin en vergevingsgezindheid.
Aero Trench: Verkleining van de grommet aan de bovenkant van het racket om de luchtpenetratie en spin te verbeteren.
Aero
Fin: Aerodynamische vinnen op de framebenen om de luchtpenetratie en wendbaarheid te verbeteren Vergrote frametop: Vergrote racketkop op 2 uur en 10

Technische informatie

  • Staat Nieuw
  • Sportief niveau Expert

Gebruikersbeoordelingen