Overgrip Padel Pro

€500
€167/stuk
Ref. : 8560270

De overgrip Kuikma Pro is ideaal voor veeleisende spelers. Een hoogwaardige toets en comfort en een uitstekende opname van de transpiratie.

Slipvaste structuur en bijzonder elastisch, voor een uitstekend compromis tussen grip, comfort en sensaties. Dikte van ongeveer 0,6 mm. Gaat lang mee en is eenvoudig in gebruik.

Kleur: Sneeuwwit

Beschikbaar in de winkel

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Gebruikerscomfort

Superelastische textuur voor een maximaal comfort.

Grip

Antislip structuur voor veel grip.

Gemakkelijk aan en uit

Schuin geknipt aan de uiteinden om het aanbrengen te vergemakkelijken.

Technische informatie

Kenmerken van een padelovergrip

Elk racket komt met een grip die onder meer voorkomt dat je hand wegglijdt door de impact van de bal bij een slag, maar die originele grip volstaat vaak niet. Een overgrip is een zelfklevende tape rond de grip op de shaft van je racket. De tape heeft een plakkant en een kant met een gripvaste structuur die extra stijl geeft aan je racket en je spel en toch de sensaties van de rally's behoudt.

Voordelen van het gebruik van een overgrip

De belangrijkste voordelen van een overgrip zijn: Bescherming (beschermt de originele grip en de shaft zelf, zodat je racket langer meegaat). Slipvastheid (zorgt ervoor dat je hand minder snel wegglijdt bij het slaan tegen de bal). Vochtabsorptie (bestaat uit kleine gaatjes aan de buitenkant die zorgen voor een betere opname van de transpiratie van je handen). Aanpassing van de greep (maakt de greep wat dikker als je een kleine maat gebruikt).

Een eenvoudige manier om je padelgripmaat te bepalen

Om je gripmaat te bepalen, wordt er doorgaans van uitgegaan dat je bij het vasthouden van het racket nog een ruimte van ongeveer 0,5 cm moet overhouden tussen je middelvinger en de duimbasis. Om dit te controleren kan je op die plek je wijsvinger zetten; is er nog ruimte over, dan is je greep te smal. Als je wijsvinger er juist niet tussen past, dan heb je een kleinere grip nodig.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Shaft 100% Polyurethaan

TESTS

Ons onderzoekscentrum in het Spaanse Alcobendas, in de club El Hangar, is gespecialiseerd in design en engineering. Het onderzoekt de behoeften van onze gebruikers, om ze dan door te geven aan ons ontwikkelingscentrum in Frankrijk.
De prototypes worden uitgetest op padelvelden, door de spelers voor wie ze ontwikkeld werden. Ook hun levensduur wordt getest, in het lab van ons productontwikkelingscentrum.
Zo kunnen we onze producten goedkeuren en zeker zijn van hun kwaliteit.

Goedgekeurd door

Onze OVERGRIP PRO KUIKMA PR990 werd goedgekeurd door Horacio Álvarez Clementi. Met zijn ervaring (ex-nummer 1 van de wereld en internationale coach) was Horacio enorm veeleisend tijdens onze verschillende producttests. Hierdoor konden we enkele ultieme verbeteringen aanbrengen zodat we een overgrip kunnen bieden die voldoet aan de strengste eisen van profspelers.

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord