PRODUCTVOORDELEN

Tolerantie

Zeer vergevingsgezind voor off-centre slagen dankzij het full EVA-concept.

Wendbaarheid

Extreem licht (342 g) zodat je heel snel kunt reageren.

TECHNISCHE INFORMATIE

Wat is het Full EVA-concept?

Dit is een exclusieve innovatie van Kuikma, het padelmerk van Decathlon. Het racket bestaat uit één stuk EVA-schuim dat wordt bekleed met composietvezels op het oppervlak. Die frameloze constructie zorgt voor een groter oppervlak van EVA-schuim en een grotere sweetspot. Het racket is daardoor uitermate vergevingsgezind en biedt dus een betere controle over de bal.

Hoe ontwikkelen we onze producten?

Kuikma is een team van gepassioneerde padelspelers.
Ons studiecentrum in Spanje is gespecialiseerd in design en engineering. Het doet onderzoek naar de behoeften van padelspelers en geeft de resultaten door aan ons productontwikkelingscentrum in Frankrijk.
Na tests samen met Horacio Alvarez Clementi werd de duurzaamheid van de rackets op de proef gesteld in het laboratorium van ons productontwikkelingscentrum.
Zo kunnen we onze producten goedkeuren en de kwaliteit ervan garanderen.

Technische concepten

- Soft EVA-schuim: voor een optimaal rendement aan gematigde snelheid en een grote tolerantie voor off-centre slagen.
- Glasvezel: zorgt voor comfort en een gemiddelde balsnelheid.
- Full EVA Concept: Een enkel stuk EVA-schuim voor een grotere sweetspot en een vergevingsgezind racket voor een betere controle over de bal.
- High-modulus carbon: verstevigingen in carbon met hoge dichtheid voor een steviger racket.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

kader 40% Glasvezel, 35% Koolstofvezel, 25% EVA handvat 50% polyamide 6.6, 50% Polyurethaan End cap van een racket 100% Polypropyleen Top Cap van een racket 100% Thermoplastisch polyurethaan

TESTS

Ons studiecentrum in Spanje is gespecialiseerd in design en engineering. Het doet onderzoek naar de behoeften van padelspelers en geeft de resultaten door aan ons productontwikkelingscentrum in Frankrijk. De prototypes worden uitgetest op padelterreinen, door de spelers voor wie ze werden ontwikkeld. Daarna wordt hun duurzaamheid getest, in het lab van ons productontwikkelingscentrum. Zo kunnen we onze producten goedkeuren en de kwaliteit ervan garanderen.

Vergelijkbare producten

VIDEO

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord