Padeltas Base zwart

€4800
Ref. : 8819182

Als je graag je spullen voor padel overzichtelijk opbergt wordt de tas Head Base je beste bondgenoot. Hij is bovendien licht en makkelijk te dragen.

Twee compartimenten. Een hoofdcompartiment voor je kleding, schoenen en ballen; een tweede compartiment voor je racket. Handvatten met padding en verstelbare schouderriemen. Gewicht: 500 g. Materiaal: polyester.

Beschikbaar in de winkel

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Meerdere vakken

Medium formaat met twee compartimenten. Afmetingen: 57 x 33 x 28 cm.

Levensduur

Verstevigde naden om je tas te beschermen tegen slijtage.

Draagcomfort

Handvatten met padding voor een veelzijdig en comfortabel transport

Technische informatie

Veelzijdig

Met zijn gewicht van amper 500 g is de tas Head Base makkelijk te dragen. Hij heeft diverse handvatten met padding voor meer comfort. Met de draagriem kan je de tas op je rug dragen, met de handvatten bovenaan kan je hem in de hand dragen.

Samenstelling: 100% polyester

Polyester is een heel stevig materiaal dat vloeistoffen kan absorberen en heel aangenaam aanvoelt op de huid. Het is thermoplastisch en kan dus verschillende vormen aannemen. Het is ook robuust want scheurt niet snel. Dankzij die kenmerken heeft de tas een langere levensduur.

Duurzaamheid

Head draagt al sinds lang zorg voor de planeet en neemt maatregelen om duurzaamheid te garanderen. Het etiket van de tas is bijvoorbeeld gemaakt van gerecycled papier (en niet van plastic) en zit vast met een henneptouwtje.

Garantie

2 jaar

Gebruikersbeoordelingen