Regenponcho voor wandelen kinderen MH100 roze 2-6 jaar

€800

Onze ontwikkelaars, zelf ouders van jonge wandelaars, ontwierpen deze regenponcho die je kind beschermt wanneer het plots begint te regenen of te waaien.

Onmisbaar onder in de rugzak wanneer je kinderen mee op pad gaan! Je kunt de poncho compact opvouwen in de eigen zak. Hij beschermt je kind in alle weersomstandigheden, op wandeltocht of op school!

Vraag & Antwoord
Kleur: Helder roze
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Waterdichtheid

Coating 2 uur waterdicht (2000 mm). Afgedichte hoofdnaden

Compactheid

Je kunt de poncho in de eigen zak opvouwen en onder in je rugzak stoppen!

Gemakkelijk aan en uit

Wijd model en comfortplooi, snel aan te trekken

Ademend vermogen

Vochtabsorberende coating (RET=12): beperkt condensvorming binnenin.

Lichtgewicht

Slechts 140 g in maat 2-4 jaar

TECHNISCHE INFORMATIE

WATERDICHTHEID VAN DE STOF

Dit kledingstuk werd getest onder een douche van 60 liter water/m²/uur gedurende 2 uur. Die test bootst een gemiddelde regenbui in de bergen na.
Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm is dus bestand tegen een druk van 2000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van 2 uur).
De waterdichtheid wordt uitgedrukt in Schmerber (bijvoorbeeld: 2000 Schmerber).

ADEMEND VERMOGEN VAN DE STOF

Het ademend vermogen van een stof wordt uitgedrukt in RET (Resistance Evaporative Transfert).
Dit is het vermogen om het vocht dat door het lichaam wordt geproduceerd tijdens het sporten naar buiten af te voeren, en zo te voorkomen dat de huid nat wordt.
Hoe lager die RET-waarde, hoe beter de stof ademt.
RET ≤ 6: heel ademende stof
RET ≤ 12: ademend
RET ≤ 20: weinig ademend
Dit kledingstuk heeft RET 12

EEN SCORE OM DE MILIEU-IMPACT VAN ARTIKELEN TE VERGELIJKEN

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Meer informatie op: http://sustainability.decathlon.com/

ONZE DUURZAME AANPAK

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om ons speelterrein te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Momenteel is dit product nog niet ontwikkeld volgens het principe van ecodesign, maar we streven er voortdurend naar om het duurzamer te maken: ecodesign, repareerbaarheid en duurzaamheid staan bij ons centraal.

PRODUCTONTWIKKELING: ONZE KNOWHOW

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs ...) en de beoefenaars van outdoor sporten. Een groot voordeel wanneer we producten voor bergwandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Opvouwen en opbergen op een schone en droge plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Uit de buurt houden van warmtebronnen.

TESTS

Ook het Decathlon Sportslab, ons laboratorium in Lille, draagt bij tot de innovatie en ontwikkeling van onze Quechua-producten. Het is georganiseerd rond 4 themagebieden, elk met hun eigen ruimte en technologische instrumenten: Morfologie (in het bijzonder dankzij 3D-analyse) Bewegingswetenschappen Thermisch comfort (met vier klimaatkamers) Gedragswetenschappen en sensorische wetenschappen

Goedgekeurd door

Om zelfs de meest veeleisende wandelaar tevreden te stellen, worden de Quechua-producten in de bergen getest, in dezelfde omstandigheden als die jullie tegenkomen op jullie wandelingen. Sarah, onze praktijktestingenieur, test de producten samen met een panel kinderen van het allereerste concept tot de schoenen in de rekken liggen.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

AFBEELDINGEN

Regenponcho voor wandelen kinderen MH100 roze 2-6 jaar
Regenponcho voor wandelen kinderen MH100 roze 2-6 jaar
Regenponcho voor wandelen kinderen MH100 roze 2-6 jaar
Regenponcho voor wandelen kinderen MH100 roze 2-6 jaar

VIDEO

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord