Skibril snowboardbril bewolkt weer kinderen volwassenen G 900 S1 lichtpaars

€5000
Ref. : 8758737

Skibril met sferische S1-lens, optimaal gezichtsveld en anti-condens systeem, voor bewolkt weer. Kan worden gecombineerd met een bril op sterkte.

De sferische S1-lens van de G 900 is helder, dus geschikt voor bewolkt weer. Het gezichtsveld en het anti-condens systeem zijn optimaal om altijd goed te zien.

Kleur: Mauve

  • S Niet online beschikbaar
  • L Niet online beschikbaar

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Zonbescherming

100% uv-bescherming. S1-lens voor mistig weer

Anti-condens

'OPTIMAL' anti-condens systeem, dubbele lens en geventileerd frame

Gezichtsveld

Sferische lens, breed gezichtsveld

Gebruikerscomfort

Ergonomisch dual density foam, comforttextiel

Stabiliteit

Elastische band van 40 mm breed, driedubbele strook antislip silicone

Verstelbaar

Twee gespen om de lengte van de band snel aan te passen

Compatibiliteit

Maat L is geschikt voor een bril op sterkte van max. 145 mm breed

Technische informatie

Uv-bescherming

Omdat uv-stralen schadelijk zijn voor de ogen, bieden al onze skibrillen 100% uv-bescherming conform de norm EN 174. Een skibril biedt de beste bescherming: hij omsluit je ogen perfect en houdt zowel de rechtstreekse als de weerkaatsende uv-stralen tegen.

Lens S1 FOG

De S1 FOG-lens is een heldere lens waarmee je beter kunt zien bij bewolkt weer, mist of sneeuwval. Voor deze skibril kozen we voor een gele lens zodat je het reliëf beter onderscheidt bij bewolkt weer. In dergelijke weersomstandigheden is het zicht echter altijd beperkt. Blijf dus altijd goed opletten en ga het gevaar niet opzoeken in onbekende en risicovolle zones.
De lenzen zijn niet krasbestendig.

'OPTIMAL' anti-condens

Het 'OPTIMAL' anti-condens systeem bestaat uit een geventileerde dubbele lens met anti-condens coating aan de binnenkant en ventilatieopeningen in het frame om de binnenkant van de skibril te ventileren.
Voor een goede ventilatie van je skibril moet je daarom vermijden dat die ventilatieopeningen worden afgesloten, bijvoorbeeld met een sjaal.
Opgelet, niet over de binnenkant van de lens wrijven, maar zachtjes deppen om de anti-condens behandeling zo lang mogelijk doeltreffend te houden.

Geventileerde dubbele lens

De skibril werd ontwikkeld met een geventileerde dubbele lens die condensvorming beperkt. De lucht die gevangen zit tussen de twee lenzen, dient immers als isolerend laagje. Omdat de thermische schok tussen de binnen- en de buitenkant van de bril zo minder groot is, beslaat de binnenste lens van de bril veel minder snel. De binnenkant van de lens is bovendien condenswerend behandeld en geventileerd dankzij luchtgaatjes die zorgen voor een goede luchtcirculatie.

Sferische lens

Een sferische lensvorm geeft de minste optische vervorming.
De buitenlens is in geïnjecteerd polycarbonaat en door zijn vorm en materiaal erg schokbestendig, de binnenlens is in acetaat.

'OPTIMAL'-gezichtsveld

Horizontaal en verticaal gezichtsveld. De G900 heeft een 'OPTIMAL'-gezichtsveld, dit is de bril met het beste zicht.

Compatibiliteit met skihelm

Alle skibrillen van Wedze zijn ontwikkeld om perfect compatibel te zijn met de skihelmen van Wedze.

Compatibel met bril op sterkte

De skibril G 900 S1 in maat L kan worden gedragen met een bril op sterkte van max. 145 mm breed. In het schuim opzij en in de rand van de skibril is een opening voorzien die uitsluitend is bestemd voor de veren van een bril op sterkte.

Strap

Elastische band van polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed, met 3 stroken in antislip silicone.

Microvezel etui

Bescherm de skibril en vooral de lens tegen krassen. Gebruik daartoe voor en na het skiën het microvezel etui van Wedze. Dit etui kun je ook gebruiken om de lens schoon te maken, de stof is ideaal om de lens te reinigen zonder krassen te maken.

Lens met gekleurde Flash-coating

De gekleurde Flash-coating op de buitenkant van de lens van de skibril beperkt de hoeveelheid licht die op het oog valt. Dit zorgt voor minder verblinding en een helderder zicht bij veel licht.
Opgelet: de lens is niet krasbestendig.

Normen EN-174 en ANSI

De norm EN 174 is een Europese CE-norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens het skiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden.
De ANSI-norm is een Amerikaanse norm en is strenger dan de Europese norm voor schokbestendigheid.
Deze skibril voldoet aan beide normen.

Condensvorming voorkomen

Vocht bevordert de vorming van condens. Je moet dus vermijden dat het schuim veel vocht opneemt, bijvoorbeeld doordat je je skibril over een natte skihelm of muts draagt. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je de skibril ‘s nachts steeds goed laten drogen, om elk spoor van vocht te verwijderen en de volgende ochtend te kunnen starten met een perfect droge skibril.

2 maten

Kies de maat van je skibril op basis van je hoofdomtrek.
Tot omtrek 55 cm kies je maat S, vanaf 56 cm ga je beter voor maat L.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Frame voor skiën 100% Thermoplastisch Polyurethaan Elastische band 36% Synthetisch rubber, 33% Polyamide, 31% Polyester Display 60% Polycarbonaat, 40% Cellulose Schuim 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

We raden aan de skibril na gebruik op te bergen in het etui van Wedze.

TESTS

Alle producten van Wedze worden getest in de praktijk. Bij sneeuwval, koud weer en in alle andere situaties waar je als skiër in belandt. Daarbij gaan onze productontwikkelingsteams, productmanagers, ingenieurs en modelmakers na of het product dat ze ontwikkelden perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord