Slaapzak voor kinderen MH100 10°C blauw

€2200

8513487

Gaat je kind voor het eerst kamperen? Onze ontwikkelaars gooiden al hun ervaring als ouders in de weegschaal om deze handige meegroeiende slaapzak te ontwerpen!

Bied je kind alle comfort met deze aanpasbare slaapzak die ook als dekbed kan gebruikt worden. De zak is ingewerkt zodat je die niet kwijt kan raken, te gebruiken als zak voor de knuffel of zaklamp.

Kleur:

Petroleum blauw / Anijsgroen / Leisteengrijs

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Anatomisch ontwerp

3 verstelmogelijkheden, geschikt voor kinderen van 115 tot 155 cm.

Eenvoudig transport

Gewicht 755 g / volume 12 l / geïntegreerd zakje

Slaapkwaliteit

Afmetingen: 170 cm x 65 cm. Voor kinderen tot max. 155 cm. Volledige rits.

Optimale temperatuur

Comforttemperatuur van 10°C - met wattering.

Eenvoudig onderhoud

Makkelijk te wassen in de machine, check wel even de instructies op het etiket.

Compatibiliteit

Deze slaapzak kan niet aan een andere worden geritst

Technische informatie

Gebruikstemperatuur:

Op al onze slaapzakken vermelden we de comforttemperatuur zoals getest door een onafhankelijk laboratorium (AITEX) volgens de Europese norm EN 13537 van 11 april 2002.
De comforttemperatuur is de ondergrens waarbij een persoon die languit in de slaapzak ligt globaal in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of niet te warm heeft (bepaald in normale gebruiksomstandigheden).
Kies je slaapzak volgens die temperatuur.

Toch moet je dit weten over de temperaturen:

Een slaapzak produceert zelf geen warmte maar houdt de warmte van het lichaam vast.
Die temperaturen hangen dus af van hoe goed iemand tegen de kou kan (lichaamsbouw, vermoeidheid …), van de uitrusting (matje dat isoleert van de grond …), van de kleding (naakt, ondergoed …), en van het weer (vochtigheid, wind …).
Als je doodop en helemaal verkleumd in een koude en vochtige slaapzak kruipt, zal je het vermoedelijk koud hebben, hoe kwalitatief die slaapzak ook is!

Speciaal voor kinderen:

Kies dus een slaapzak die goed is aangepast aan de lengte van je kind.
Hoe groter het volume lucht dat opgewarmd moet worden, hoe meer energie het lichaam immers verbruikt en hoe groter het risico dat het 's nachts afkoelt.
Bovendien gaat heel wat warmte bij een kind verloren via het hoofd.
Aarzel dus niet om het tijdens een koude nacht een muts op te zetten.

Onze duurzame aanpak:

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om onze planeet te beschermen, zetten we ons in om de milieu-impact van onze producten te beperken.
Het gebruik van het bi-ton verfprocedé voor de binnenkant van deze slaapzak stelt ons in staat om onze milieu-impact te verminderen.
Door slechts één op twee garens te verven, verminderen we ons verbruik en onze impact op water.
Dat is nog niet voldoende, daarom werken we eraan om dit product tegen 2026 100% in ecodesign te maken.

Je slaapzak wassen

We raden aan je slaapzak te wassen in een wasmachine met een inhoud van minstens 7 kg en goed alle ritsen van je slaapzak te sluiten.

Over de productontwikkeling: onze knowhow

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie.
Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs ...) en kampeerders.
Een groot voordeel wanneer we hoogwaardige producten ontwikkelen die al onze expertise bevatten.

Waar komen onze kinderslaapzakken vandaan?

Deze slaapzak werd ontworpen in ons internationaal productontwikkelingscentrum aan de voet van de Mont Blanc, in Frankrijk, en wordt vervolgens vervaardigd en geassembleerd door onze leveranciers in China, Vietnam en Bangladesh.
Deze partners hebben een uitvoerige knowhow verworven in de confectie van onze slaapzakken en we werken heel nauw met hen samen.
Dankzij die vertrouwensrelatie met onze industriële partners kunnen we technisch hoogstaande, kwalitatieve producten maken.

De arbeidsomstandigheden in onze productieateliers

We zien er nauw toe dat onze leveranciers ons gedragscharter tot op de letter volgen. Ze zijn overigens vaak gevestigd in ontwikkelingslanden, waar onze aanwezigheid jobs creëert.
Aan de hand van audits en dankzij teams ter plaatse waken we erover dat alle werknemers een kwaliteitsvolle werkomgeving krijgen, waar respect, zelfontplooiing én milieubewustzijn centraal staan.

Garantie

5 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Garnering 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Voering 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Materiaal buitenkant 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

De slaapzak gaat het makkelijkst in de zak als je hem er gewoon in propt. Na de reis haal je hem uit de zak en bewaar je hem op een droge plek om het volume en de thermische prestaties te behouden.

TESTS

Ons productontwikkelingsteam bedenkt, tekent en ontwikkelt de Quechua-producten in Frankrijk, meer bepaald aan de voet van de Mont Blanc.
We testen ze met andere kampeerders op het terrein zodat we zeker zijn dat ze comfortabel aanvoelen en tegen een stootje kunnen. Bretagne, Corsica... We zoeken zoveel mogelijk terreinen en weersomstandigheden op. Tijdens die momenten overleggen we met onze testers, hun feedback en input zijn voor ons van onschatbare waarde!

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-slaapzakken getest in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op de camping of bij wildkamperen.
Onze teams en een testpanel (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de slaapzakken op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het moment dat ze op de markt worden gebracht.
Zo kunnen we garant staan voor de kwaliteit van onze slaapzakken.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

Afbeeldingen

Slaapzak voor kinderen MH100 10°C blauw
Slaapzak voor kinderen MH100 10°C blauw
Slaapzak voor kinderen MH100 10°C blauw

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord

Dit zou je ook kunnen interesseren