Soepele etensbak voor honden

€600

Deze soepele etensbak werd ontworpen door ons team met een passie voor de jacht, om je hond gemakkelijk eten en drinken te geven.

Dankzij deze etensbak met een inhoud van 2 l, kun je je trouwe viervoeter overal eten en drinken geven. Op die manier hoeft hij niet te wachten tot jullie thuiskomen om te kunnen eten of drinken.

Vraag & Antwoord

Kleur:

BRUIN

Maat:

maatwijzer
2 L

PRODUCTVOORDELEN

Compactheid

Deze opvouwbare etensbak neem je makkelijk overal mee.

AFBEELDINGEN

Soepele etensbak voor honden
Soepele etensbak voor honden
Soepele etensbak voor honden
Soepele etensbak voor honden
Soepele etensbak voor honden

TECHNISCHE INFORMATIE

Lichte en stevige etensbak

Als je lang onderweg bent met de auto of met de trein, of als je volop aan het jagen bent op fazant, houtsnip of een everzwijn, dan is het niet altijd gemakkelijk om je compagnon eten of drinken te geven. Met deze soepele etensbak kun je hem toch eten en drinken geven, waar en wanneer je maar wil. Op die manier hoeft je dier niet te wachten tot jullie thuiskomen om wat brokken te verorberen of zijn dorst te lessen.

Waarom is dit accessoire zo praktisch?

Deze soepele en opvouwbare etensbak in 100% polyester en met 2 liter inhoud heeft een diameter van 21 cm en is 10 cm diep. Hij is erg praktisch omdat je hem kan opvouwen en overal kunt opbergen, met name in je tas. Bovendien is hij gemakkelijk te gebruiken en te reinigen. Omdat hij zo licht is (slechts 60 g), is hij erg handig om je hond te drinken te geven tijdens een intensieve jachtpartij of bij hoge temperaturen.

Deze etensbak neem je makkelijk overal mee

Deze etensbak is voldoende stevig om er water in te doen en is dus een ideale vervanging voor grote aluminium etensbakken als je lang moet reizen met je trouwe metgezel. Deze soepele etensbak is ook geschikt voor katten!

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten