Softshell jas voor wandelen kinderen MH550 zwart 7-15 jaar

€3000

Onze ontwerpers, die zelf ook wandelen, hebben deze jas ontworpen om je kind te beschermen tijdens het wandelen, ook bij langere wandelingen.

Deze waterafstotende en lichte jas is ideaal om je kind te beschermen tegen de wind.

Vraag & Antwoord
Kleur: ZWART / Diepzeeblauw
Maat: maatwijzer
BEST BEOORDEELD
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8
Media 9

PRODUCTVOORDELEN

Winddicht

Beschermt uitstekend tegen de wind dankzij het winddicht membraan.

Afparelend vermogen

Waterafstotende stof, druppels rollen er zo af, beschermt bij lichte regen.

Sterk

Slijt- en scheurvaste stof, goed bestand tegen vaak wassen.

Bewegingsvrijheid

Rekbare stof met 4% elastaan voor meer bewegingsvrijheid.

Ademend vermogen

Het microporeuze membraan voert vocht af naar buiten.

AFBEELDINGEN

Softshell jas voor wandelen kinderen MH550 zwart 7-15 jaar
Softshell jas voor wandelen kinderen MH550 zwart 7-15 jaar

TECHNISCHE INFORMATIE

Waterafstotend:

Eigenschap die wordt verkregen door de stof met een speciale behandeling waterafstotend te maken. Dit zorgt ervoor dat druppels van het oppervlak van de stof rollen, die dus geen water opslorpt. Zo blijft het kledingstuk licht, ademend en warm.
Die behandeling kun je herhalen gedurende de levensduur van het kledingstuk. Sprays om de buitenkant in te spuiten zijn te verkiezen boven middelen die je toevoegt tijdens het wassen, want die kunnen het ademend vermogen van de stof aantasten.

Winddichtheid:

Bescherming tegen de wind is erg belangrijk, zowel in activiteit als in rust, omdat wind het lichaam sterk afkoelt. De windchill-factor of gevoelstemperatuur wordt berekend volgens de wind en de buitentemperatuur: bij een temperatuur van 5°C en een wind van 30 km/u bedraagt de gevoelstemperatuur 0°C. Bij een temperatuur van 0°C en een wind van 30 km/u voelt het voor het lichaam aan alsof het -6°C is. De stof die we gebruiken voor onze producten voorkomt dat effect.

Microporeus membraan:

Het membraan is een polyurethaanlaag tussen het buitenmateriaal en het binnenmateriaal van de softshell jas. Dit beschermt tegen de wind en zorgt er ook voor dat de lichaamswarmte niet verloren gaat. Het membraan is ook ademend: het voert vocht dat wordt geproduceerd door het lichaam af naar buiten (via microscopische poriën), verhindert condensatie aan de binnenkant en houdt de drager dus droog en warm!

Score om de milieu-impact van onze producten te vergelijken

De milieu-impact van dit product wordt berekend over de hele levensduur ervan, op basis van een hele rist parameters. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige producten (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe.
Meer informatie op: http://sustainability.decathlon.com/

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 52% Polyester, 41% Polyester, 7% Elastaan Hoofdvoering 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Ophangen op een kleerhanger of opvouwen en opbergen op een schone en droge plaats

TESTS

Ons ontwerpteam is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Het hele jaar door bedenken en ontwikkelen we er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Vervolgens worden die artikelen ongenadig getest op het terrein, we zijn er immers van overtuigd dat we enkel door te testen in reële situaties onze artikelen voortdurend kunnen verbeteren.

Goedgekeurd door

Onze teams van jonge testers aan de voet van de Mont Blanc en door ons lab voor Onderzoek en Ontwikkeling dat als taak heeft de beste materialen te selecteren.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten