Sportbeha met rits voor dames gemiddelde ondersteuning blauw/grijs/lichtgroen

€1800
€2500 -28%
Vanaf 20/7/2024 en zolang de voorraad strekt
Ref. : 8842077

De super trendy sportbeha met rits wordt de beste bondgenoot van je boezem bij medium impact sporten: fitness, dansen, fietsen ...

Beweeg ongehinderd de armen dankzij de rekbare stof, die bovendien ademend is zodat je aan het eind van je sessie nooit doornat bent van het zweet. Deze sportbeha zal je beslist bevallen!

Kleur: Indigoblauw / Koolstofgrijs / Pastelgroen

  • XS Niet online beschikbaar
  • S Niet online beschikbaar
  • M Niet online beschikbaar
  • L Niet online beschikbaar
  • XL Niet online beschikbaar

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Borstondersteuning

Gemiddelde ondersteuning, geschikt voor fitness, fietsen, skaten, dansen ...

Bewegingsvrijheid

De stof bevat elastaan zodat ze met je mee beweegt.

Zweetafvoer

Beweeg en spring zonder doornat te worden van transpiratie.

Technische informatie

Voor welke sporten is deze sportbeha met rits en gemiddelde ondersteuning geschikt?

Met deze beha sport je uiterst comfortabel en zijn je borsten optimaal beschermd bij medium impact activiteiten als dansen, fitness, cardiotraining ...

Waarom biedt deze sportbeha met rits en gemiddelde ondersteuning je optimale bewegingsvrijheid?

Als je sport, beweegt je hele lichaam en moeten vaak vooral je armen hard werken. Om ervoor te zorgen dat je optimaal kan bewegen en comfortabel sporten, voegden we elastaan toe aan de stof van deze beha. Dat maakt deze sportbeha rekbaarder zodat hij probleemloos met je mee beweegt.
En voor nog meer comfort heeft hij een racerback die de schouderbladen vrij laat.

Droog blijven, zelfs als je zweet! Hoe doet de sportbeha met rits en gemiddelde ondersteuning dat?

Tijdens het sporten worden je borsten, die fragiel zijn en vrijwel alleen op hun plaats worden gehouden door huid, veel zwaarder belast dan in het gewone dagelijkse leven. Ongeacht je cupmaat of leeftijd krijgen ze bewegingen en schokken te verduren en kunnen ze tot 5 keer in gewicht toenemen, afhankelijk van hoe intensief je sport. Een sportbeha zorgt voor de nodige ondersteuning en het nodige comfort. Hij beschermt tegen impact, pijn en voortijdig verslappen.

Waarom heeft de sportbeha met rits en gemiddelde ondersteuning een rits?

Dankzij de rits vooraan is deze sportbeha heel makkelijk en snel aan en uit te trekken. De rits is zelfblokkerend zodat hij niet onbedoeld kan opengaan tijdens het sporten. Gewoon de rits sluiten en op het trekkertje drukken volstaan om hem te blokkeren. Om te vermijden dat het trekkertje onaangenaam over je huid schuurt, voorzagen we boven aan de rits een stukje stof ter bescherming.

Waarom is het essentieel dat je je borsten beschermt tijdens het sporten?

Wist je dat je borsten vrijwel alleen worden ondersteund door huid? Dat maakt ze kwetsbaar, en dan vooral tijdens het sporten, wanneer ze door de bewegingen tot wel vijf keer zwaarder kunnen lijken, afhankelijk van de intensiteit van de beweging. Kiezen voor een sportbeha betekent dat je je borsten de essentiële ondersteuning en het nodige comfort biedt, en ze beschermt tegen pijn, schokken en voortijdige verslapping.

Waarom 3 ondersteuningsniveaus?

Tijdens het sporten worden de huid en het bindweefsel van je borsten uitgerekt. Bij onvoldoende ondersteuning vergroot het risico op pijn en vroegtijdige verslapping. Maar ook te veel ondersteuning kan nadelige gevolgen hebben. Het niveau van ondersteuning moet dus absoluut zijn aangepast aan je cupmaat en de intensiteit van de impact. Doel is om je boezem te beschermen zonder de natuurlijke beweging van de borsten te beperken.

Wat zijn de ondersteuningsniveaus van de sportbeha's van Decathlon?

Onze laboratoria testen de ondersteuning en keuren ze goed. Tijdens die test wordt gemeten hoeveel minder de borsten bewegen tijdens het sporten. Vervolgens worden de behamodellen ingedeeld volgens drie categorieën: 1 voor lichte ondersteuning, 3 voor gemiddelde ondersteuning en 5 voor veel ondersteuning.

Hoe weet je welk ondersteuningsniveau geschikt is voor welke sport?

Het niveau van ondersteuning hangt af van de sport die je beoefent. Je kan kiezen uit 3 niveaus:
- Niveau 1: lichte ondersteuning voor activiteiten waarbij de borsten weinig bewegen (Pilates, stretching, spiertraining …);
- Niveau 3: gemiddelde ondersteuning waarbij de borsten matig op en neer bewegen (dansen, fitness, cardiotraining …);
- Niveau 5: veel ondersteuning voor activiteiten waarbij de borsten sterk bewegen (trainen op de fitness step, loopband, trampoline …).

Hoe weet je welke maat sportbeha je nodig hebt?

Het is essentieel dat je de juiste behamaat draagt om je borsten de correcte ondersteuning en het nodige comfort te bieden. Om je maat te bepalen, pak je een meetlint en doe je het volgende:
- Ga voor een spiegel staan;
- Plaats het meetlint horizontaal op je rug, op het onderste deel van je schouderbladen;
- Breng het aar voren, over het zwaarste deel van je borsten;
- Lees de maat af, trek het meetlint niet strak;
- Gebruik onze online calculator om nauwkeurig je maat te weten.

Hoe worden de sportbeha's van Decathlon ontwikkeld?

Bij de ontwikkeling van de sportbeha's van Decathlon wil ons team je in de eerste plaats optimaal comfort bieden en gezondheidsproblemen voorkomen. Om het risico op prikken in de huid en druk op de lymfeklieren te vermijden, gebruiken we geen beugels. We gebruiken zo weinig mogelijk naden ter hoogte van de tepels om het risico op schuurplekken te beperken. Door te kiezen voor stoffen die de transpiratie afvoeren, garanderen we jouw comfort en verminderen we het risico op huidirritatie.

Hoe moet je deze sportbeha met rits en gemiddelde ondersteuning onderhouden?

Deze sportbeha is bedoeld voor intensief sporten en dus uitstekend bestand tegen vaak wassen. Was hem niet warmer dan op 30°C en stop hem in ons wasnetje (apart verkocht, ref. 8505236).
Stop hem niet in de droger.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofdstof 80% Polyester, 20% Elasthaan Voering cup 100% Polyester Voering 76% Polyester, 24% Elasthaan Voering middenvoor 100% Polyamide Elastische band 72.3% Polyamide, 18.2% Elastodieen, 9.5% Polyester

TESTS

ONDERSTEUNING: de ondersteuning wordt in het DECATHLON-laboratorium getest en goedgekeurd door testpersonen, aan de hand van metingen van de verplaatsingen van de borst. Iedere maat wordt afzonderlijk getest.
AFVOER VAN DE TRANSPIRATIE: in het laboratorium testen we voor iedere stof hoe goed ze vocht opneemt en naar buiten afvoert.
WASSEN: was- en droogtests garanderen dat de beha zijn vorm en kleuren goed behoudt

Goedgekeurd door

Deze sportbeha werd door verschillende testpersonen getest in het DECATHLON-laboratorium om de ondersteuning te beoordelen. Daarna heeft een panel van testpersonen de beha gedragen tijdens krachttraining in een sportschool (gebruikerstest volgens een vast protocol), om het comfort tijdens het sporten te bevestigen. Die test werd door de testpersonen gedurende een lange periode van 6 maanden uitgevoerd om de beha flink op de proef te stellen.

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord