Soortgelijke producten
Sportbeha voor fitness lichte ondersteuning 140
Sportbeha voor fitness lichte ondersteuning 140
Sportbeha voor fitness lichte ondersteuning 140
Sportbeha voor fitness lichte ondersteuning 140

Sportbeha voor fitness lichte ondersteuning 140

€1000

Vrouwelijke sportbeha voor fitnessactiviteiten met lage impact zoals stretching, spiertraining, rustige gym of Pilates.

We kozen voor smalle bandjes en een mooi transparant decolleté voor een sportbeha met een vrouwelijke uitstraling. De beha biedt lichte ondersteuning en is geschikt voor rustige fitnessactiviteiten.

Vraag & Antwoord
Kleur: Zalmroze
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Borstondersteuning

LICHT: beperkt het bewegen van de borsten* met 13,5% bij lage impact-sporten

Zweetafvoer

Blijf droog tijdens de inspanning dankzij de ademende en sneldrogende stof.

Rekbaar

Elastaan in de stof voor veel bewegingscomfort.

Instelbaar

Verstelbare bandjes.

TECHNISCHE INFORMATIE

Met schuimvullingen

De fitnessbeha 140 met lichte ondersteuning heeft twee voorgevormde schuimvullingen.

Fraaie bandjes voor een trendy rug

We kozen voor een mooie rug met smalle bandjes voor een stijlvolle, hedendaagse look.

Een comfortabele sportbeha voor low impact-activiteiten

De katoenen beha 140 is ideaal voor fitnessactiviteiten met lage impact zoals stretching, spiertraining, rustige gym of Pilates.

Een onmisbaar onderdeel van je sportuitrusting om je borsten te beschermen

Je borsten zijn kwetsbaar en worden bijna uitsluitend ondersteund door de huid. Tijdens het sporten worden ze veel zwaarder belast dan in het dagelijks leven. Ongeacht je cupmaat of leeftijd krijgen ze bewegingen en schokken te verduren en kunnen daardoor tot vijf keer in gewicht toenemen, al naargelang de intensiteit. Een sportbeha geeft ze de nodige ondersteuning en comfort tijdens je fitnessactiviteit. Hij beschermt ze tegen schokken, pijn en voortijdige verslapping.

Kies de juiste ondersteuning: niet te weinig, niet te veel

Tijdens het sporten worden de huid en het bindweefsel van je borsten uitgerekt. Zonder voldoende ondersteuning riskeer je pijn of voortijdige verslapping. Toch kan te veel ondersteuning ook schadelijk zijn op lange termijn: je beha moet aangepast zijn aan je maat en aan de intensiteit van de impact. De bedoeling is om de borsten te beschermen zonder hun natuurlijke beweging te wijzigen.

Drie ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport

We ontwikkelden onze sportbeha's met drie verschillende ondersteuningsniveaus naargelang de sport die je beoefent: lichte ondersteuning voor activiteiten waarbij je borsten weinig bewegen (pilates, stretching, spiertraining …); gemiddelde ondersteuning voor activiteiten waarbij je borsten matig en niet-repetitief op en neer bewegen (dansworkouts, cardiotraining ...); veel ondersteuning voor activiteiten waarbij je borsten veel bewegen (steppen, trainen op een loopband, trampolinespringen ...).

Hoe kies je de juiste behamaat?

De juiste maat garandeert ondersteuning en comfort. Om je maat te bepalen, neem je een meetlint en meet je je borstomtrek (zonder dat je een beha draagt): ga voor een spiegel staan; houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen; breng het meetlint naar voren, over het dikste deel van je borsten; lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen. Aan de hand van die omtrek vind je in de maattabel je juiste behamaat.

Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS ontworpen?

Alle modellen worden gecontroleerd in onze laboratoria waar we de mate van ondersteuning bepalen aan de hand van een test die meet hoeveel de borsten minder bewegen tijdens het sporten*. Op basis daarvan worden ze geklasseerd van 1 tot 5: 1 voor lichte steun, 3 voor gemiddelde steun en 5 voor veel steun.
*De fitnessbeha's van DOMYOS garanderen een afname van de bewegingen van de borsten met minstens 10% (niveau 1) tot 50% (niveau 5) in vergelijking met een gewone beha.

Worden de producten van DECATHLON voor verkoop getest?

Ja, uiteraard! Al onze stoffen ondergaan strenge testen in het laboratorium zodat je veilig en comfortabel kunt sporten. We testen onze artikelen op kleurvastheid, wasbestendigheid, afvoer van transpiratie ... We noemen dit niet voor niets onze "torture test". En daarna? Testers zoals jij proberen onze producten uit tijdens hun sportactiviteiten. We luisteren naar hen, analyseren hun indrukken en verbeteren waar nodig. En zo komen onze, of zeg maar jouw outfits tot stand!

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van elk artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je de producten met de beste milieuprestatie gemakkelijk kan herkennen. We vergelijken producten van dezelfde soort met elkaar om de score van elk product te bepalen. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Meer informatie:
http://sustainability.decathlon.com/

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 84% Polyester, 16% Elastaan Inzetstuk 76% Polyamide, 24% Elastaan Schuimplastic 67% Polyester, 33% Polyurethaan

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

VIDEO

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord