Sportbeha voor cardiofitness dames medium ondersteuning ribtricot zwart

€1900
€2500 -24%
Vanaf 7/7/2024 en zolang de voorraad strekt
Ref. : 8867389

Deze beha met gemiddelde ondersteuning is perfect voor medium impact sporten als dansen, fitness, cardiotraining...

Voel je vrij om te bewegen dankzij de rekbare stof van deze sportbeha. Bovendien voert de ademende stof de transpiratie af. Zo blijf jij droog, zelfs bij flinke inspanningen.

  • S Niet online beschikbaar
  • M Niet online beschikbaar
  • L Niet online beschikbaar
  • XL Niet online beschikbaar

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf 59€
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Borstondersteuning

Medium steun bij sporten met gematigde impact.

Bewegingsvrijheid

24% elastaan voor een stof die met je mee beweegt.

Zweetafvoer

Ademende stof die de transpiratie goed afvoert.

Technische informatie

Voor welke activiteiten is de ribtricot sportbeha met rits en gemiddelde ondersteuning geschikt?

Deze sportbeha met gemiddelde ondersteuning biedt je comfort en beschermt je borsten optimaal bij alle medium impact activiteiten als dans, fitness, cardiotraining...

Hoe zorgt de ribtricot sportbeha met rits en gemiddelde ondersteuning ervoor dat je ongehinderd kan bewegen?

Om prettig en comfortabel te kunnen sporten moet je vrij kunnen bewegen, en dat ongeacht het soort sport of de intensiteit van bewegen. Daarom is het zo belangrijk dat je aangepaste kleding draagt tijdens het sporten. Zoals deze sportbeha. Door er elastaan aan toe te voegen, maakten we hem nog rekbaarder. De racerback laat je schouderbladen vrij zodat je nog makkelijker kan bewegen.

Hoe kan je zelfs bij flinke inspanningen droog blijven als je de ribtricot sportbeha met rits en gemiddelde ondersteuning draagt?

Zweten en toch droog blijven, dat kan tegenstrijdig lijken, ja zelfs een utopie. Maar wij hebben die uitdaging beantwoord door deze sportbeha te maken van een stof die de transpiratie kan afvoeren. Vanaf nu kan je jezelf volledig geven zonder doornat te zijn aan het eind.

Hoe komt het dat de ribtricot sportbeha met rits en gemiddelde ondersteuning gemakkelijk aan en uit te trekken is?

We wilden dat je deze sportbeha makkelijk aan en uit kunt trekken, daarom voorzagen we hem van een rits aan de voorkant. Om te voorkomen dat de rits opengaat tijdens het sporten, is hij zelfblokkerend. Je sluit gewoon de rits en drukt op het trekkertje om hem te blokkeren.

Is het echt zo belangrijk om je borsten te beschermen tijdens het sporten?

Misschien wist je dit niet, maar je borsten worden vrijwel uitsluitend ondersteund door huid, wat ze kwetsbaar maakt. Tijdens het sporten worden ze veel meer belast dan anders. Ongeacht je cupmaat of leeftijd krijgen ze bewegingen en schokken te verduren en kunnen daardoor tot vijf keer in gewicht toenemen, afhankelijk van de intensiteit. Een sportbeha zorgt voor de nodige ondersteuning, comfort en bescherming. Hij beschermt ze tegen schokken, pijn en voortijdige verslapping.

Waarom is het belangrijk om de juiste ondersteuning te kiezen?

Tijdens het sporten worden de huid en het bindweefsel van je borsten uitgerekt. Bij onvoldoende ondersteuning vergroot het risico op pijn en vroegtijdige verslapping. Maar ook te veel ondersteuning kan schadelijk zijn op de lange termijn. Het niveau van ondersteuning moet dus absoluut zijn aangepast aan je cupmaat en de intensiteit van de impact. Doel is om je boezem te beschermen zonder de natuurlijke beweging van de borsten te beperken.

Welke tests worden gedaan om de ondersteuningsniveaus van de sportbeha's van Decathlon te valideren?

De prototypes worden goedgekeurd in onze laboratoria via een test die de borstondersteuning evalueert. Die test meet hoeveel minder de borsten bewegen tijdens het sporten. Vervolgens worden de behamodellen ingedeeld volgens 3 niveaus: 1 voor lichte ondersteuning, 3 voor gemiddelde ondersteuning en 5 voor veel ondersteuning.

Welke ondersteuningsniveau kiezen volgens de sport?

Het ondersteuningsniveau dat je nodig hebt hangt af van de sport die je beoefent. Bij ons kan je kiezen uit 3 niveaus:
- Niveau 1: lichte ondersteuning voor activiteiten waarbij de borsten weinig bewegen (Pilates, stretching, krachttraining, …);
- Niveau 3: gemiddelde ondersteuning voor activiteiten waarbij de borsten matig op en neer stuiteren (dans, fitness, cardiotraining, …);
- Niveau 5: veel ondersteuning voor wanneer de borsten veel bewegen (step aerobics, loopband, trampoline, …).

Hoe weet je welke maat sportbeha je nodig hebt?

Draag in beha in de juiste maat om verzekerde te zijn van voldoende ondersteuning en comfort. Je behamaat bepaal je als volgt:
- Pak een meetlint en ga voor een spiegel staan;
- Plaats het meetlint horizontaal bovenaan je rug, op het onderste deel van je schouderbladen;
- Breng het meetlint naar voren, over het volste deel van je borsten;
- Lees je omtrek af zonder het meetlint superstrak te trekken.
Gebruik onze online calculator als extra hulpmiddel.

Wat is de methodologie achter de ontwikkeling van de sportbeha's van Decathlon?

Ons team ontwikkelde de sportbeha's van Decathlon om je meer comfort te bieden en gezondheidsproblemen te vermijden. Om het risico op prikken in de huid en druk op de lymfeklieren te vermijden, gebruiken we geen beugels. We gebruiken zo weinig mogelijk naden ter hoogte van de tepels om het risico op schuurplekken te beperken. Door te kiezen voor stoffen die de transpiratie afvoeren, garanderen we jouw comfort en verminderen we het risico op huidirritatie.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofdstof 91% Polyester, 9% Elasthaan Achterkant stof 76% Polyester, 24% Elasthaan Voering cup 100% Polyester Voering 100% Polyamide Elastische band 72.3% Polyamide, 18.2% Elastodieen, 9.5% Polyester

TESTS

Een onafhankelijk laboratorium voert regelmatig tests uit zodat we kunnen bevestigen dat onze artikelen aan al onze kwaliteitseisen voldoen.
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt.
Deze sportbeha werd onderworpen aan een test die nagaat of de stof transpiratie opneemt en naar buiten afvoert.

Goedgekeurd door

Deze sportbeha werd getest door testpersonen in het DECATHLON-laboratorium zodat we de ondersteuning kunnen bevestigen. Vervolgens hebben testers het in de praktijk getest tijdens een training (officiële gebruikstest) om te controleren of deze beha gemakkelijk en comfortabel is tijdens het sporten. De testpersonen hebben de beha tot slot nog onderworpen aan een duurtest van 6 maanden.

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Video

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord