Sportbeha voor dames lichte ondersteuning gekruiste bandjes zwart

€2000
Ref. : 8818099

Deze sportbeha biedt lichte ondersteuning en is dus ideaal voor low impact sporten.

Voel je vrij om te bewegen zoals je wil dankzij deze beha met op de rug gekruiste bandjes die de schouders vrij laten en grote openingen onder de armen voor meer bewegingscomfort.

Kleur: Zwart

  • XS Niet online beschikbaar
  • S Niet online beschikbaar
  • M Niet online beschikbaar
  • L Niet online beschikbaar
  • XL Niet online beschikbaar

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Borstondersteuning

Lichte steun, niveau 1, voor low impact sporten (yoga, krachttraining ...)

Bewegingsvrijheid

Gekruiste bandjes zodat de schouders vrij zijn, grote openingen onder de armen.

Zweetafvoer

De rug is vrij zodat je huid optimaal kan ademen tijdens de inspanning.

Technische informatie

Voor welk soort activiteiten biedt deze sportbeha een geschikte ondersteuning?

De ondersteuning van deze sportbeha kreeg niveau 1. Hij is dus geschikt voor low impact sporten: krachttraining, yoga, pilates, wandelen, golf enz.

Waarom maakt deze sportbeha met lichte ondersteuning sporten makkelijker?

Sporten betekent in de eerste plaats dat je moet kunnen bewegen. Daarom voorzagen we deze beha van de nodige details zodat je in alle vrijheid kan sporten.
De bandjes zijn op de rug gekruist zodat je schouders vrij blijven en je de armen ongehinderd kan bewegen. Dat zorgt er ook voor dat de huid op je rug goed kan ademen en dat de transpiratie beter wordt afgevoerd. Ook de grote openingen onder de armen dragen bij aan je bewegingscomfort.

Wat is het model van deze sportbeha met lichte ondersteuning?

Ook tijdens het sporten wil je je mooi voelen. Zo zien we dat toch bij Decathlon.
Deze sportbeha werd dus ontwikkeld om vrouwen er goed uit te laten zien terwijl ze aan krachttraining doen of een zaalsport beoefenen. Je kan hem gewoon zo dragen, zonder iets over. De plooitjes en lijnen vooraan, de uitneembare pads en de V-hals flatteren je boezem. Combineer hem met de bijpassende legging voor een totale look.

Waarom is het belangrijk om je borsten te beschermen tijdens het sporten?

Tijdens het sporten worden je borsten, die fragiel zijn en vrijwel alleen op hun plaats worden gehouden door huid, veel zwaarder belast dan in het gewone dagelijkse leven. Ongeacht je cupmaat of leeftijd krijgen ze bewegingen en schokken te verduren en kunnen ze tot 5 keer in gewicht toenemen, afhankelijk van hoe intensief de sport is. Een sportbeha zorgt voor de ondersteuning, het comfort en de bescherming die je nodig hebt. Hij beschermt tegen impact, pijn en voortijdig verslappen.

Veel, gemiddelde of lichte ondersteuning, wat moet je kiezen?

Tijdens het sporten worden de huid en de ligamenten van de borst uitgerekt. Zonder voldoende ondersteuning loop je het risico op pijn en voortijdige verslapping. Maar te veel ondersteuning kan ook nefast zijn op de lange termijn. Je moet dus de juiste mate van ondersteuning kiezen, volgens je cupmaat en de intensiteit van de impact. Doel is om je borsten te beschermen zonder hun natuurlijke bewegingen te belemmeren.

Wat zijn de ondersteuningsniveaus van de sportbeha's van Decathlon?

De modellen worden goedgekeurd in onze laboratoria aan de hand van een test die de ondersteuning van de borst meet, door tijdens het sporten de vermindering van de versnelling van de borsten te meten. Ze worden beoordeeld en dan geclassificeerd van 1 tot 5: 1 voor lichte ondersteuning, 3 voor gemiddelde ondersteuning en 5 voor veel ondersteuning.

Welk ondersteuningsniveau voor welke sport?

De ondersteuning van je beha moet zijn aangepast aan je sport. Ons assortiment telt 3 niveaus:
- Niveau 1: lichte ondersteuning voor activiteiten waarbij de borsten weinig bewegen (yoga, Pilates, stretching, golf …);
- Niveau 3: gemiddelde ondersteuning voor activiteiten waarbij de borsten matig op en neer bewegen (fietsen, dansen, fitness, cardiotraining …);
- Niveau 5: veel ondersteuning voor activiteiten waarbij de borsten sterk bewegen (HIIT, hardlopen, tennis, teamsporten, paardrijden).

Hoe de juiste maat van sportbeha vinden?

Een sportbeha in de juiste maat garandeert de juiste ondersteuning en comfort voor je boezem: aarzel niet om onze online maattabel te raadplegen, naast het vakje waar je de maat kiest.

Hoe worden de sportbeha's van Decathlon ontwikkeld?

De sportbeha's van Decathlon worden door ons team ontwikkeld om je optimaal comfort te bieden en gezondheidsproblemen te vermijden. We gebruiken geen beugels om het risico op letsels en druk op de lymfeklieren te vermijden. We beperken zoveel mogelijk naden ter hoogte van de tepel om het risico op irritatie te vermijden. We kiezen ook voor stoffen die de transpiratie afvoeren, voor jouw comfort en om het risico op irritatie aanzienlijk te verminderen.

Hoe deze sportbeha met lichte ondersteuning onderhouden?

Beha voor sporten, goed bestand tegen vaak wassen. We raden alleen aan om hem niet warmer te wassen dan op 30° en in ons wasnetje te stoppen dat je apart kan bestellen (ref. 8505236).
Vloeibaar wasmiddel is beter dan waspoeder, gebruik ook geen wasverzachter. Dat kan het ademend vermogen van de stoffen aantasten.
Stop niet in de droger.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Butienlaag - Hoofdstof 48% Polyester, 43% Polyamide, 9% Elasthaan Voering middenvoor 66% Polyester, 21% Polyamide, 13% Elasthaan Ribstof 55% Polyester, 27% Elasthaan, 18% Polyamide

TESTS

ONDERSTEUNING: de ondersteuning wordt in het DECATHLON-laboratorium getest en goedgekeurd door testpersonen, aan de hand van metingen van de verplaatsingen van de borst. Iedere maat wordt afzonderlijk getest.
AFVOER VAN DE TRANSPIRATIE: in het laboratorium testen we voor iedere stof hoe goed ze vocht opneemt en naar buiten afvoert.
WASSEN: was- en droogtests garanderen dat de beha zijn vorm en kleuren goed behoudt

Goedgekeurd door

Dit product werd getest in het DECATHLON-laboratorium om de ondersteuning te beoordelen. Daarna heeft een panel van testpersonen de beha gedragen tijdens krachttraining in een sportschool (gebruikerstest volgens een vast protocol), om het comfort tijdens het sporten te bevestigen. Die test werd door de testpersonen gedurende een lange periode van 6 maanden uitgevoerd om het product flink op de proef te stellen.

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord