Stepper MS500 ivoorwit/roze

€5500

Ontworpen voor: wie af en toe aan cardiotraining of spierversterking doet. Ideaal om in conditie te blijven en gewicht te verliezen.

Train je hele lichaam met de ministepper TWISTER met zijdelingse stapbewegingen en elastieken voor een strak lijf van kop tot teen!

Vraag & Antwoord

PRODUCTVOORDELEN

Veelzijdigheid

Geschikt voor cardiotraining en spierversteviging.

Coaching

Console met 4 functies: herhalingen, duur, tempo en verbrande calorieën.

AFBEELDINGEN

Stepper MS500 ivoorwit/roze

TECHNISCHE INFORMATIE

Wat zijn de voordelen van de stepper MS500?

Werk thuis aan een slanke lijn door spierversteviging en cardiotraining. Tijdens trainingen met de stepper MS500 zet je de buikspieren en de spieren van het onderlichaam aan het werk (billen, dijen, kuiten ...) voor een complete en diepgaande work-out. De twisterbeweging traint de dieper liggende spieren van je taille. Neem de elastieken vast en verstevig de spieren van je bovenlichaam door de extra bewegingen.

Alles wat je moet weten over steppen!

Met de stepper MS500 doe je zowel aan spiertraining als aan cardiotraining. Na verloop van tijd geraak je minder snel buiten adem en verbetert je coördinatievermogen. Begin je sessie met 3 tot 5 minuten opwarming. Train vervolgens 20 tot 30 minuten om je spieren te laten werken. Voorzie op het einde een cooling-down en wat stretchbewegingen om je spieren soepel te houden en letsels te vermijden.

Steek een tandje bij door je training wat moeilijker te maken ...

Om je taille en buikspieren extra te laten werken, kun je bij elke opwaartse stapbeweging een draaibeweging maken met je heupen. Dit zal wat extra inspanning vergen, maar maakt je training completer.

Volg je info op de computer met 4 functies!

Je kunt de voortgang van je training en prestaties volgen aan de hand van het aantal herhalingen, de duur van je training, het tempo en het aantal verbrande calorieën sinds het begin van je sessie. Bovendien kun je deze gegevens analyseren om bij elke sessie je vorderingen te bekijken!

De stepper MS500 is gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen

Deze compacte stepper is gemakkelijk te verplaatsen van de ene kamer naar de andere, en je vindt er altijd wel een plekje voor na je training.

Optimale stabiliteit om veilig te trainen.

De stepper MS500 is voorzien van slipvaste voeten en pedalen met grip, voor een maximale stabiliteit tijdens je training.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Horizontaal opbergen. Niet buiten opbergen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Max. gewicht 100 kg.

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten