Sweater voor kleutergym 100 roze/print

€800

Comfortabele en mooie sweater bedrukt met Decatoon's. Kinderen zijn dol op de leuke figuurtjes en zullen deze sweater met plezier aantrekken!

Zoek je een superzachte sweater voor je kleintje? Omdat je het belangrijk vindt dat kinderkleding van natuurlijke materialen gemaakt is, ontwikkelden we deze coole sweater voor actieve kinderen!

Vraag & Antwoord

Kleur:

ROZE

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Zachtheid

Heel zachte sweater omdat we weten hoe gevoelig een kinderhuidje kan zijn

Rekbaar

Gaat vlot over het hoofdje, de mouwen gaan makkelijk over de armen

Warmte

Sweater van katoen, een natuurlijke vezel met isolerende eigenschappen

Afschermend

Lang op de rug zodat de onderrug van je kleine schat goed bedekt blijft

AFBEELDINGEN

Sweater voor kleutergym 100 roze/print
Sweater voor kleutergym 100 roze/print
Sweater voor kleutergym 100 roze/print

TECHNISCHE INFORMATIE

Peuter- en kleutergym

Je wil je kleintje laten sporten, spelen, bewegen en nieuwe dingen laten ontdekken?
Peuter- en kleutergym, een allereerste kennismaking met sport, stimuleert de psychomotorische ontwikkeling van je kind en laat je kampioen in de dop vooral veel plezier beleven!
Het is een speelse activiteit voor kinderen van 1 tot 6 jaar, in de vorm van een uitdagend parcours gebouwd met aangepast materiaal.

De voordelen van peuter- en kleutergym

Doet je kind aan peuter- of kleutergym? Dit mag er dan wel uitzien als gewoon wat spelen, maar wist je dat die activiteit de psychomotorische ontwikkeling van jonge kinderen stimuleert? Door de verschillende activiteiten en nieuwe sensaties leert je kleintje zijn evenwicht bewaren, ontwikkelt hij zijn motoriek en coördinatie en leert heel eenvoudig begrijpen welke mogelijkheden zijn lichaam allemaal biedt! Een goede manier om zijn zelfvertrouwen te stimuleren.

Wat trek ik mijn kind aan voor de peuter- en kleutergym?

Domyos heeft alles wat je kleintje nodig heeft om comfortabel te bewegen: T-shirt, broek, legging en zelfs een vestje speciaal voor kleutergym! Doel is dat het kind niet wordt gehinderd in zijn bewegingen, dat hij zich comfortabel voelt en niet de hele tijd aan zijn broek of T-shirt moet sjorren. Afhankelijk van het niveau is de kleding meer of minder technisch.

Producttests

Onze productontwikkelaars selecteren alle stoffen en accessoires met de grootste zorg: geen vezels of kleurstoffen die risico's inhouden, geen elementen die kunnen worden ingeslikt (knopen, koordjes, strass ...). We controleren ook streng dat onze kleding geen materialen bevat die giftig zijn als een kind ze in zijn mond stopt. We gaan verder dan wat de normen eisen, en denken aan elk element, want voor ons staat de veiligheid van je kind voorop. Die details maken het verschil!

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

TESTS

Dit artikel werd onderworpen aan was- en droogtests om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het artikel aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten