Soortgelijke producten
Tennisracket voor volwassenen Clash V2 100 zwart/rood 295 g
Tennisracket voor volwassenen Clash V2 100 zwart/rood 295 g
Tennisracket voor volwassenen Clash V2 100 zwart/rood 295 g
Tennisracket voor volwassenen Clash V2 100 zwart/rood 295 g
Tennisracket voor volwassenen Clash V2 100 zwart/rood 295 g
Tennisracket voor volwassenen Clash V2 100 zwart/rood 295 g
Tennisracket voor volwassenen Clash V2 100 zwart/rood 295 g

Tennisracket voor volwassenen Clash V2 100 zwart/rood 295 g

€23000

Dit racket is ontwikkeld voor expert tennisspelers en -speelsters op zoek naar controle en stabiliteit. Onbespannen verkocht.

Nooit meer kiezen tussen controle en power. De Wilson Clash 100 V2 biedt optimale controle en stabiliteit dankzij de FortyFive-technologie.

Kleur: ROOD / ZWART
Maat: maatwijzer

Productvoordelen

Controle

Heel flexibel racket (55 Ra) en FreeFlex voor een goede controle

Stabiliteit

De FortyFive-technologie biedt een optimale mix van flexibiliteit en stabiliteit.

Kracht

De bladgrootte, het snaarpatroon en het swingweight zorgen voor power.

Technische informatie

Gewicht (onbespannen)

295 gram

Gewicht: wordt aangegeven in gram. Net zoals de balans en de lengte heeft het gewicht een invloed op het swingweight van het racket, en dus op zijn wendbaarheid, stabiliteit en vermogen om de energie over te dragen op de bal (power). Hoe zwaarder het racket, hoe beter het je slagenergie naar de bal laat vloeien, maar ook hoe minder wendbaar het is. Omgekeerd geldt dat hoe lichter je racket is, hoe wendbaarder ook, maar de energieoverdracht is dan minder.

Balans (onbespannen racket)

31 cm

Balans: Dit is het balanspunt van het racket, gemeten in centimeter vanaf de onderkant (de greep) van het racket). Hoe hoger die waarde (kopzwaar), hoe meer power en impactstabiliteit je racket biedt. Het is wel minder wendbaar. En hoe lager de balans (koplicht), hoe wendbaarder je racket, maar hoe minder kracht en impactstabiliteit het biedt.

Bladgrootte

645 cm²

Bladgrootte: Dit is de oppervlakte in cm² van het slagvlak. Dit heeft een invloed op het tolerantiegevoel en de slagkracht van het racket. Hoe groter het slagvlak, hoe krachtiger het racket en hoe vergevingsgezinder. De controle is wel wat beperkter. Omgekeerd geldt: hoe kleiner het slagvlak, hoe meer controle je zal voelen, maar hoe minder power en tolerantie je ervaart.

RA

55 Ra

Ra: bepaalt de stijfheid van het racket, zeg maar het vermogen om te vervormen onder de impact van de bal. Hoe stijver het racket (hoe hoger de Ra-waarde met andere woorden), hoe minder het vervormt bij een slag. Zo gaat er zo min mogelijk energie verloren bij de impact en wordt die energie optimaal weer vrijgegeven via de snaren. Het komt er eigenlijk op neer dat hoe stijver je racket is, hoe meer power het ook zal bieden.

Swingweight (onbespannen)

SW = 312

Het swingweight is in de eerste plaats bepalend voor de wendbaarheid van het racket en zijn vermogen om de energie over te dragen naar de bal (de power van het racket). Hoe hoger het swingweight, hoe meer power het racket biedt en hoe minder wendbaar het is. Heeft een racket daarentegen een laag swingweight, dan is het wendbaarder maar ook minder krachtig. Het swingweight hangt nauw samen met het gewicht, de balans en de lengte van een racket.

Snaarpatroon

16 x 19

Snaarpatroon: dit is het aantal lengtesnaren (verticale snaren) maal het aantal dwarssnaren (horizontale snaren). Hoe meer snaren een racket heeft, hoe geslotener het snaarpatroon. Hoe minder snaren, hoe opener. En hoe geslotener dus het snaarpatroon, hoe meer controle je ervaart. De power en spin zijn dan minder. Hoe opener daarentegen het snaarpatroon, hoe meer kracht en spin je voelt. Je moet dan wel wat inboeten aan controle.

Lengte

68,6 cm

Lengte: de lengte van het racket van onderaan de greep tot de top van het frame, gemeten in centimeter. Hoe groter het racket, hoe meer power het biedt, maar ook hoe minder wendbaar het wordt. Omgekeerd geldt dat een korter racket wendbaarder is maar minder power biedt.

Profiel

Elliptische doorsnede
24,5 mm/24,5 mm/24,5 mm

FreeFlex en StableSmart

De FreeFlex-technologie maakt van de Clash het eerste racket dat ontwikkeld is om te buigen bij een impact, en dat ongeacht je speelstijl. Die revolutionaire technologie geeft de speler meer vertrouwen bij elke slag, maximale grip en een uitstekende controle. Daarnaast verleent de StableSmart-technologie de Clash-rackets een ideale stabiliteit en een nieuwe vorm die werd ontworpen op basis van computersimulaties en optimale wendbaarheid biedt.

FortyFive-technologie

De gepatenteerde FortyFive-technologie, gebaseerd op een update van de carbon mapping-procedure, zorgt voor een ongeziene combinatie van flexibiliteit en stabiliteit.

Agiplast B&G

Bumpers, grommets en endcap gemaakt van Agiplast, een kunststof op basis van planten, voor een kleinere ecologische voetafdruk.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

VOORRAADADVIES

Vermijd te grote temperatuurschommelingen.

Gebruikersbeoordelingen

Loading