Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7

Tennisschoenen voor dames TS990 koraal

€8000

Ons team ontwikkelde deze tennisschoenen voor ervaren speelsters die tennissen op elke ondergrond

Wil je alle hoeken van de court bereiken? Dan zul je enthousiast zijn over de nieuwe, soepele, vinnige en stevige schoenen TS990.

Vraag & Antwoord
Kleur: Fluoperzik / Parelgrijs
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Schokdemping

Schokdemping

Nieuw Lateral CS-concept voor een uitstekende en duurzame demping aan de hiel

Afzet

Afzet

Soepel en dynamisch door het bovenwerk van textiel en Pebax® onder de zool

Slijtvastheid

Slijtvastheid

Zool in stevig RUBLAST-rubber, bovenwerk verstevigd op de slijtzones

Pascomfort

Pascomfort

Bovenwerk in 3D-mesh en geheugenschuim aan de enkels.

Stabiliteit

Stabiliteit

Ondersteuning gegarandeerd dankzij een bovenwerk verstevigd met polyurethaan

Gewicht

Gewicht

Geoptimaliseerd gewicht (315 g in maat 39)

TECHNISCHE INFORMATIE

Gewicht

315 g in maat 39

RUBLAST-rubber

Bij het bewegen en afzetten op het veld schuren je schoenen over de ondergrond, waardoor de zool sneller slijt. Ook zijn de ondergronden waar je op speelt erg slijtend.
De buitenzool van deze schoen is gemaakt van supersterk RUBLAST-rubber.

Verstevigd bovenwerk

Om ervoor te zorgen dat je veilig over de vloer kan schuiven en van richting veranderen en om de duurzaamheid van de schoen te verbeteren, verstevigden we het bovenwerk met uiterst sterk polyurethaan, meer bepaald aan de neus en aan de binnenkant van de voet.

Met Pebax®

De schoen heeft aan de neus een specifiek gevormd deel in polymeer (Pebax®) dat de dynamiek verhoogt en de schoen ook lichter maakt.

Het Pebax Powered®-programma promoot Pebax® als hoogwaardig materiaal voor sportartikelen. Pebax® en Pebax Powered® zijn gedeponeerde merken van Arkema.

Meer informatie op www.pebaxpowered.com

Lateral CS-concept

Het gepatenteerd concept LATERAL CS (Lateral Cushioning System) is het resultaat van jaren onderzoek en ontwikkeling van Artengo en het Decathlon SportsLab en garandeert een duurzame demping van de impact met de grond, in het bijzonder voor tennisspeelsters.

Biomechanisch onderzoek van de verplaatsingen van speelsters heeft aangetoond dat "High Impact Durability" schuim aan de hiel de kracht van de impact met de vloer met 13% vermindert in vergelijking met onze tennisschoenen TS 990 van 2019.

Inlegzool

Thermisch gevormde inlegzool die mooi aansluit op de hiel en voetwelving. Biedt meer comfort en duurzaamheid en vermindert het gewicht van de schoen (in polyurethaan).

Veters

Platte veters die gemakkelijk te verstellen zijn zodat de schoen perfect blijft zitten.

Onze test op slijtvastheid

De schoenen zijn in een laboratorium getest op een exclusieve machine die speciaal is ontwikkeld om de slijtage na te bootsen die tijdens het tennissen ontstaat aan de hiel, de voorvoet, boven de tenen en aan de binnenkant van de voet.
Deze schoen doorstond het hoogste aantal cycli van alle modellen van het Artengo-assortiment voor dames. Het is onze stevigste schoen.

Onze test op demping

De schoenen zijn in een laboratorium getest door een machine die de impact op de hiel tijdens het tennissen nabootst met een massa van 8 kg. Hoe groter de versnellingspiek, hoe groter de schok die door het lichaam moet worden opgevangen.
Deze schoen doorstond het hoogste aantal cycli van alle modellen van het Artengo-assortiment voor dames.

Onze test op draagcomfort

Deze schoenen worden blind getest door een representatief panel van tennisspeelsters. Ze evalueerden het draagcomfort, dus hoe comfortabel de schoen was tijdens het rondlopen en hoe aangenaam hij zat bij de eerste pasbeurt.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Buitenkant van 70% Polyurethaan, 30% Polyester Zool van 50% Rubber, 30% EVA, 10% Thermoplastisch polyurethaan, 10% Polyurethaan Binnenkant van 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Om de hygiëne van je schoenen te verzekeren, raden we aan om ze op een droge en frisse plaats te bewaren en de binnenzool er na gebruik altijd uit te halen.

TESTS

Voordat ze het tennisveld op mogen, worden onze schoenen onderworpen aan verschillende tests.
De tests in het lab dienen om het loskomen van de oogjes, de verlijming en de slijtage van de zool en van het bovenwerk, de versnelde veroudering enz. na te gaan.
Ook worden onze producten in de praktijk getest door tennissters, in echte speelomstandigheden.
Wil je ook een tester worden? Stuur dan een e-mail naar: artengotest@decathlon.net

Goedgekeurd door

Alle technische partners van Artengo, en tal van andere tennisspeelsters van topniveau.
Myrtille GEORGES (Franse nummer 10 in 2020, ex-nummer 168 in de WTA-ranking op 18/07/2015), Mallaurie Noel (Franse nummer 23 in 2020, ex-nummer 486 in de WTA-ranking op 16/03/2020)
Steve DARCIS (ex-nummer 38 op de ATP-ranking enkel op 22/05/2017), Oliver MARACH (nummer 1 op de ATP-ranking in het dubbelspel op 01/11/2018), Nicolas ESCUDE (ex-nummer 17 ATP)

ONDERHOUDSADVIES

In de open lucht laten drogen.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord