TENNISSCHOENEN VOOR HEREN GRAVEL TS990 ZWART

€8000

8573380

Onze productontwikkelaars ontwierpen deze schoenen voor expert tennissers die op gravel spelen en zich daarbij met hoge intensiteit over de court bewegen.

De nieuwe TS990, een dynamische schoen die tegen een stootje kan, is perfect voor spelers op zoek naar een lichte, reactieve schoen. Het nieuwe LCS-concept zorgt voor krachtige, duurzame demping.

Kleur:

ZWART / Licht zinkgrijs

Maat:

maatwijzer

Productvoordelen

Slijtvastheid

Zool in stevig RUBLAST-rubber, en wreef verstevigd op de slijtzones.

Energieteruggave

Shank in Pebax® (gedeponeerd merk van Arkema), voor extra dynamiek.

Demping

Het LCS-concept garandeert een krachtige, duurzame hieldemping.

Grip

Speciaal gravelprofiel voor een optimale slipvastheid.

Lichtgewicht

Optimaal gewicht (370 g in maat 43).

Voetsteun

Steun gegarandeerd dankzij de structuur van het bovenwerk.

Pascomfort

Bovenwerk in 3D-mesh en geheugenschuim aan de enkels.

Technische informatie

Gewicht

370 g in maat 43.

Rublast-rubber

De buitenzool is gemaakt van supersterk RUBLAST-rubber. Door te bestuderen hoe tennissers zich over de court bewegen, hebben we de zool de perfecte structuur gegeven voor een extreme stevigheid.

Verstevigd bovenwerk

Het bovenwerk is verstevigd met KPU ter hoogte van de tenen en aan de binnenkant van de voet. Zo is de schoen beter bestand tegen herhaaldelijke belasting bij glijden en andere typische tennisbewegingen.

Met Pebax®

De shank, gemaakt uit het revolutionaire Pebax®-polymeer gekoppeld aan de specifieke vorm van de tip, zorgt voor dynamiek en lichtheid.

Het Pebax Powered®-programma promoot Pebax® als hoogwaardig materiaal voor sportartikelen. Pebax® en Pebax Powered® zijn gedeponeerde merken van Arkema.

Meer info op www.pebaxpowered.com

Lateral CS-concept

Het LCS-systeem is het resultaat van jarenlang gezamenlijk onderzoek door Artengo en Decathlon Sportslab en garandeert tennisspelers een duurzame schokdemping op de court.

Biomechanische studies uitgevoerd met bewegende spelers toonden aan dat het gebruik van "High Impact Durability"-schuim op een specifieke plaats in de zool een extra schokdemping van 13% biedt (in vergelijking met het model uit 2019).

Inlegzool

Inlegzool in polyurethaan en EVA-schuim voor een duurzame, lichte en comfortable schoen.

veters

Platte veters, zodat je je schoenen gemakkelijker strikt en ze goed aangespannen blijven.

Gravelzool

Zool met speciaal gravelprofiel, voor een betere slipvastheid op die ondergrond.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Buitenkant van 70% Polyurethaan, 30% Polyethyleentereftalaat (PET) Behuizing 50% Rubber, 30% EVA, 10% Polyurethaan, 10% Thermoplastisch polyurethaan Binnenkant van 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Om de hygiëne van je schoenen te verzekeren, raden we aan om ze op een droge en frisse plaats te bewaren en de binnenzool er na gebruik altijd uit te halen.

TESTS

Voordat ze het tennisveld op mogen, worden onze schoenen onderworpen aan verschillende tests.
De tests in het lab dienen om het loskomen van de oogjes, de verlijming en de slijtage van de zool en van het bovenwerk, de versnelde veroudering enz. na te gaan. De praktijktests worden door tennissers uitgevoerd om onze producten in realistische spelomstandigheden te kunnen beoordelen.

Goedgekeurd door

Steve DARCIS (nr. 38 ATP enkelspel op 22/05/2017), Oliver MARACH (nr.1 ATP dubbelranking op 01/11/2018), Nicolas Escudé (ex nr. 17 ATP), alle drie technische partners van Artengo, evenals talloze andere spelers op hoog niveau.

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord