Trolley koffer 30 l URBAN zwart

€7250
Wees de eerste om een beoordeling te schrijven
Ref. : 8650599

Ons team ontwikkelde voor sporters de koffer URBAN met 4 wielen zodat ze hun uitrusting makkelijk overal mee kunnen nemen. Voldoet aan de handbagagenormen.

Op zoek naar een reiskoffer die je verplaatsingen vergemakkelijkt en geschikt is als handbagage? We ontwikkelden de koffer URBAN met 4 wielen, die je zowel schuin als rechtopstaand kan rollen!

Kleur: Zwart / FLUO ROOD

Beschikbaar in de winkel

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Volume

Inhoud van 30 liter. Handbagageformaat. Afmetingen = 58 x 35 x 20 cm.

Meerdere vakken

6 vakken (1 hoofdvak, 1 schoenenvak, 1 laptopvak, 3 kleinere vakken)

Eenvoudig transport

Koffer met 4 wielen, zowel schuin als rechtopstaand te rollen

Levensduur

Getest in het laboratorium: belastbaarheid (jerktest) en test van de wieltjes

Personalisatie

Labelhouder met label voor je persoonlijke gegevens.

Technische informatie

Ontwikkeling van de trolley koffer URBAN 30 l

Wie voor een verplaatsing zijn sporttas pakt, heeft een minimum aan organisatie nodig. Daarom hebben we de tas URBAN ontwikkeld met meerdere vakken, zodat alles zijn eigen plekje heeft (1 hoofdvak voor kleding, 1 schoenenvak, 1 laptopvak en 3 kleinere vakken voor persoonlijke spullen).
We kozen voor 4 wielen zodat je deze koffer zowel schuin als rechtopstaand kan rollen.

Handbagage

Deze tas voldoet aan de normen van de IATA voor handbagage. We raden aan om bij je luchtvaartmaatschappij te informeren wat de bij hen geldende regels voor de afmetingen en het gewicht van handbagage zijn.

Afmetingen en gewicht van de trolley koffer URBAN 30 l

Hoogte = 20 cm
Lengte = 58 cm
Breedte = 35 cm
2,275 kg.

Afmetingen laptopvak

Het laptopvak is bedoeld voor een laptop van 16 inch.

Labtests.

Deze tas op wieltjes werd aan tal van tests onderworpen. Zo werd de tas getest op: waterafstotend vermogen, belastbaarheid, rolprestaties en kleurvastheid. Die tests worden geregeld uitgevoerd door verschillende laboratoria en zorgen ervoor dat onze kwaliteitseisen gedurende de hele productieketen nageleefd worden.

Waarom een URBAN-reeks van sporttassen?

We rijden niet allemaal met de auto tot aan de kleedkamer en dus willen we onze sportkleding en dagelijkse spullen in één tas kunnen meenemen. Daarom heeft ons team de URBAN-reeks ontwikkeld, geschikt voor elk vervoersmiddel, over een korte of langere afstand. Onze collectie omvat dus elke draagmogelijkheid, zodat elke sporter en elke reiziger de perfecte oplossing heeft voor incidenteel of dagelijks gebruik.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Voering 100% Polyester Hoofdstof 100% Polyester Omhulsel 95% Ethyleen Vinyl Acetaat, 5% Polyester Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Opbergen in een droge ruimte. Regelmatig leegmaken om onfrisse geurtjes te vermijden.

TESTS

Bij Kipsta en Decathlon dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom testen we onze producten uitvoerig in de praktijk om ze goed te keuren, en doen we ook allerhande tests in ons lab om te garanderen dat ze lang meegaan. Enkele voorbeelden: de 'jerk test' op draagvermogen (herhaalde belasting over 10.000 cycli), de trektest op de stof, de roltest met obstakels om de levensduur van de wielen te verzekeren.

Goedgekeurd door

WAT IS DE KIPSTA-CERTIFICATIE-AFDELING?
De Kipsta-certificatie-afdeling is een team van gekwalificeerde ingenieurs die gespecialiseerd zijn in praktijktests en erkend voor: Het opzetten van specifieke testprotocollen en -methodes om de gebruikskwaliteiten van een product te testen | Het aanstellen van gekwalificeerde testers die de functies van een product goed kunnen inschatten | Objectieve resultaatanalyses aan de hand van statistische tools.

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord