Turnpak met lange mouwen voor toestelturnen dames 500 zwart

€2000

Onze ontwerpers ontwikkelden dit turnpak met lange mouwen voor trainingen en wedstrijden.

Dit schitterende en rekbare turnpak is de ideale partner voor trainingen, zodat je zeker een voet op het podium zult zetten.

Vraag & Antwoord

Kleur:

ZWART

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Rekbaar

Zachte stof met elastaan om ongehinderd te bewegen

Onderhoudsgemak

Machinewas op 30°, binnenstebuiten. Geen wasverzachter. Niet in de droger

Zweetafvoer

Technische stof die de transpiratie afvoert en je koel houdt

TECHNISCHE INFORMATIE

Het verhaal achter dit turnpak ...

De turnzalen zijn ons onderzoeksterrein! Onze productontwikkelaars hebben dit turnpak in echte omstandigheden getest. Het werd gedragen door gepassioneerde turnsters tijdens trainingen en wedstrijden, zo kon elke situatie gesimuleerd worden.

Hoe een turnoutfit kiezen?

De raad van ons productontwikkelingsteam: de perfecte trainingsuitrusting voor een gymnaste is een mouwloos turnpak of een topje met een short of legging. Hierin kan je met vertrouwen en ongehinderd alle bewegingen uitvoeren zodat je je optimaal kan voorbereiden op wedstrijden.

Waarom een turnpak dragen?

Voor trainingen kan je een turnpak dragen omdat dit makkelijk en comfortabel zit zodat je elke beweging op de 4 toestellen van het damesturnen heel nauwkeurig, correct en gracieus kan uitvoeren. Bij wedstrijden is een turnpak zelfs verplicht, omdat de jury zo beter kan zien of elke beweging correct en foutloos wordt uitgevoerd.

Hoe je turnkleding onderhouden?

Omdat we weten dat je tijd kostbaar is, kan je dit turnpak in de machine wassen! Let daarbij wel op een paar dingen om ervoor te zorgen dat de kledij lang meegaat: was binnenstebuiten, in een netje, in een korte cyclus op een temperatuur van 30°C. Geen wasverzachter. Niet in de droger.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - zacht

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten