Verstelbare horde voor voetbal 3 hoogtes geel

€700

Onze ontwikkelaars hebben deze horde met 3 hoogtes (15, 25 en 30 cm) ontworpen om de fysieke conditie van spelers te verbeteren.

Deze horde is makkelijk in te stellen op 3 verschillende hoogtes, ideaal voor plyometrische oefeningen waarbij de spieren getraind worden door gebruik te maken van het eigen lichaamsgewicht.

Vraag & Antwoord

PRODUCTVOORDELEN

Veelzijdig

Veelzijdig

Verstelbaar op 3 hoogtes: 15, 25 en 30 cm

Gebruiksgemak

Gebruiksgemak

Plat op te vouwen

TECHNISCHE INFORMATIE

We stellen onze Modular reeks voor en de gedachte achter onze trainingshorde

Door trainingen te observeren en uitvoerig te overleggen met trainers, konden we een aantal behoeften ontdekken voor een goede organisatie van de oefeningen: afbakenen, richten, ontwijken ... Sommige producten voldoen maar aan een behoefte (zie ons gamma ESSENTIEL). Daarom hebben we besloten om een gamma met MODULEERBARE accessoires te ontwikkelen: Dankzij de eenvoudige en ingenieuze technische oplossingen, verhoogt dit gamma de oefenmogelijkheden.

DECATHLON COACH

De app DECATHLON COACH is ontwikkeld voor sporters die trainingsschema's willen volgen opgesteld door gediplomeerde coaches. Er was al hardlopen en wandelen, en nu vind je in de app ook speciale schema's voor individuele trainingen. Download nu snel de gratis app: https://www.decathloncoach.com/fr/home/

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polypropyleen

VOORRAADADVIES

Opbergen beschermd tegen weer en wind. Zo gaat je product langer mee!

Vergelijkbare producten

Vraag & Antwoord