Wandelbroek MH500 ONEZIP afritsbaar zwart kinderen 7-15 jaar

€2500

8610353

Onze ontwikkelaars, zelf ouders van jonge wandelaars, ontwierpen de afritsbroek MH500 voor wandelen in elk soort weer.

De broek is ademend en licht en je kan ze omvormen tot short om je aan te passen aan het weer en de inspanning. Je kind zal het leuk vinden om dat zelf te doen, hij hoeft niet eens zijn schoenen uit te doen!

Kleur:

ZWART

Maat:

maatwijzer

Productvoordelen

Flexibiliteit

Heel gemakkelijk om te vormen tot short, zonder je schoenen uit te trekken!

Levensduur

Stevig materiaal op de billen en knieën

Sneldrogend

De stof in polyamide voert de transpiratie af en droogt snel

Anatomisch ontwerp

Elastiek in de taille en riem

Lichtgewicht

Slechts 294 g in maat 10-11 jaar

Zakken

2 zakken

Eenvoudig onderhoud

Machinewas op 30°C, drogen aan de waslijn of in de droger op lage temperatuur.

Technische informatie

OM TE VORMEN TOT SHORT ZONDER DAT JE JE SCHOENEN MOET UITTREKKEN

Je kan de broek omvormen tot short met de zijritsen op de pijpen. De onderpijpen, die aan de short vastzitten, kan je wegstoppen in de afsluitbare zijzakken met behulp van de clips.
Zo kan je kind zich in één snelle beweging aanpassen aan het weer en aan de situatie tijdens wandelingen en andere buitenactiviteiten.

STEVIGE STOFFEN

Test op slijt- en schuurvastheid: zo controleren we bijvoorbeeld dat een fleecestof niet gaat pluizen, op basis van tests in onze laboratoria. Test op kleurbehoud: de kleurvastheid wordt streng gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de kleuren niet afgeven bij contact met speeksel. Slijtagetest: de eigenschappen, het gedrag, de dikte en de look van een stof mogen zelfs na vaak wassen niet veranderen.

DROOGSNELHEID

Aan de hand van een gestandaardiseerd protocol wordt gemeten hoe snel de stof droogt nadat ze nat werd gemaakt.

ONZE MILIEUVISIE

Omdat we ons er bewust van zijn dat we iets moeten doen om ons speelterrein te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Voor deze broek gebruiken we nu al voor de donkerste kleur en voor een deel van de stoffen een verftechniek zonder water om de milieu-impact te beperken.
Maar daar mag het niet bij blijven, en daarom werken we er hard aan om die techniek te kunnen toepassen voor alle kleuren en stoffen.

PRODUCTONTWIKKELING: ONZE KNOWHOW

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie.
Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel wanneer we producten voor bergwandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

WAAR KOMEN ONZE BROEKEN VANDAAN?

Deze broek werd bedacht en ontwikkeld in ons International Design Center aan de voet van de Mont Blanc in Frankrijk, en geproduceerd door onze leverancier in Bangladesh.
Onze partners hebben een uitvoerige knowhow verworven in de confectie van onze broeken en we werken heel nauw met hen samen.
Dankzij die vertrouwensrelatie met onze industriële partners kunnen we technisch hoogstaande, kwalitatieve producten maken.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofdstof 85% Polyamide, 15% Elastaan Inzetstuk 94% Polyamide, 6% Elastaan Beenweefsel 86% Polyethyleentereftalaat (PET), 14% Elastaan

VOORRAADADVIES

Opvouwen en opbergen op een schone en droge plaats.

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig in de praktijk getest. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren..

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord

Impact op het milieu

co2-impact-cover
De CO2-voetafdruk van dit product is :
12 kg CO2e
1 kg CO2e vertegenwoordigt 5km in een benzinewagen (volgens de ADEME's Base Carbone©)
Wat is de CO2-voetafdruk? Dit is de voetafdruk die wordt gegenereerd door alle broeikasgassen die door het product worden uitgestoten, vanaf de fabricage tot het einde van de levensduur. Ter vereenvoudiging, wordt deze voetafdruk omgerekend in kilo CO2-equivalent. Meer informatie over het meten van de CO2-voetafdruk van onze producten