Waterdichte jachtjas voor dames 500 bruin

€9000

Onze ingenieurs, designers en modellenmakers hebben deze jas ontwikkeld voor vrouwelijke jagers die in het veld en het bos jagen op klein wild, bij regenweer.

Slijtvast en waterdicht, een jas waarmee je zonder problemen tussen wilde begroeiing kunt lopen wanneer je gaat jagen in het bos of veld. Niet stil genoeg voor de aanzitjacht.

Vraag & Antwoord

Kleur:

Koffie

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Waterdichtheid

Blijf droog tijdens de jachtpartij. Waterdichte stof en naden.

Bestand tegen onkruid

De stof is scheurbestendig, doornige struiken kunnen je niet deren.

Ademend vermogen

Verluchtingsritsen opzij, ideaal wanneer je het warm krijgt van de inspanning.

zakken

Dankzij de 6 zakken en een wildzak kun je alles handig opbergen.

AFBEELDINGEN

Waterdichte jachtjas voor dames 500 bruin
Waterdichte jachtjas voor dames 500 bruin
Waterdichte jachtjas voor dames 500 bruin
Waterdichte jachtjas voor dames 500 bruin
Waterdichte jachtjas voor dames 500 bruin

TECHNISCHE INFORMATIE

Waterdichtheid

De stof met membraan is bestand tegen een druk van 5000 mm Schmerber.
Dankzij de waterdichte naden en het ontwerp van deze jas blijf je 2 uur lang droog bij een regenbui van 60 liter water per m² per uur.

Zakken

Wildzak met rits, waterdicht borstzakje met sleutelhaakje, grote binnenzak met rits, 2 steekzakken opzij en 2 klepzakken met plooi voorzien van patroonhouders voor kaliber 12 en kaliber 20: ruim voldoende om alles overzichtelijk en veilig op te bergen.

Bewegingsvrijheid

De rits met dubbele runner onder een beschermflap laat toe om de jas in twee richtingen te openen zodat je je steeds comfortabel kunt verplaatsen. Je wordt nooit meer gehinderd wanneer je over een omgevallen boom wil stappen.
Aangepast model voor vrouwen en voorgevormd aan de ellebogen om gemakkelijker te kunnen schieten.

Comfort

Een dunne wattering (60 g/m²) voor- en achteraan de schouders isoleert je van het membraan zodat je het niet koud krijgt wanneer je lange tijd in de regen loopt of staat.
Die is ook aangebracht op de onderarmen voor meer comfort wanneer je je geweer draagt.
En we hebben ook gedacht aan degenen die het geweer liever op de schouder dragen, en op die plaats een laag polyurethaanschuim van 8 mm ingewerkt.

DE DETAILS DIE HET VERSCHIL MAKEN

Het elastaan polsboordje met duimopening en de aanspanmogelijkheid onderaan de mouwen zorgen ervoor dat de mouwen goed blijven zitten wanneer je schiet.

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuprestatie het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe.
Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

Garantie

2 jaar

VIDEO

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

De jas nooit nat opbergen.

TESTS

METING VAN DE WATERDICHTHEID Goedgekeurd na een test onder een douche van 60 liter water/m²/uur gedurende 2 uur. Men meet ook in hoeverre de stof en de aangebrachte tape bestand is tegen een druk die wordt uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de norm ISO 811). Hoe hoger de druk, hoe beter waterdicht de stof is. Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm is bestand tegen de druk die wordt uitgeoefend door 2000 mm water, dat komt ongeveer overeen met een regenbui van 2 uur.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten