Snorkeling

Welkom in the wereld van het Snorkeling!

SUBEA is het snorkelmerk van Decathlon. Ons doel? Nog meer mensen ertoe aanzetten om de wereld onder water te gaan verkennen, om zo met eigen ogen al die schoonheid te kunnen bewonderen...

Easybreath: Snorkelen voor iedereen!

Het is niet voor iedereen evident om het hoofd onder water te houden. Maar als je op vakantie bent aan zee, op een plaats die bekend staat om zijn prachtige vissen of koralen, is het toch een beetje jammer dat je daar niet van zou genieten ... Maar hoe dan? Over die vraag hebben de teams van Subea zich gebogen. Subea is het duikmerk van Decathlon, en sporters en designers werken hier samen om producten te ontwikkelen die het duiken makkelijker maken. Ze denken na over wat ervaren diepzeeduikers willen, maar hebben in de eerste plaats oog voor de behoeften van mensen die voor het eerst willen gaan snorkelen. Hoe kunnen mensen met geen enkele duikervaring ook genieten van de onderwaterwereld?
Om snorkelen toegankelijk te maken voor iedereen brachten we al de Easybreath op de markt. Dit snorkelmasker omhult het hele gezicht, zodat je op natuurlijke wijze kunt ademhalen, zowel door de neus als door de mond. De ideale oplossing voor wie bang is om een slok water binnen te krijgen met een snorkel! Maar nu gaan we nog een stap verder met Olu, de observatieboei waar je mee kunt snorkelen zonder met het hoofd onder water te gaan.

Observatieboei Olu: Snorkelen boven water!

Je zou graag snorkelen, de pracht van de onderwaterwereld met eigen ogen zien … Maar je wilt niet met je hoofd onder water gaan! Nu kan dat. Dankzij Olu, onze nieuwe observatieboei.MASKER EN SNORKEL: DE MUSTS OM TE SNORKELEN!

De onderwaterwereld trekt je aan, maar je hebt wat schrik voor de duikwereld en z'n veiligheidseisen? Waarom start je dan niet met snorkelen?Zo kun je de fauna en flora onder water bewonderen, en zelf toch aan de oppervlakte blijven. Bovendien vraagt snorkelen minder uitrusting en dus minder investering dan diepzeeduiken. Een masker en een snorkel volstaan om je uit te leven!Ben je een beginner of snorkel je enkel tijdens je vakantie, kies dan voor een snorkelset. Zo heb je alles wat je nodig hebt om te starten: een masker, een snorkel en vinnen. Als je regelmatiger gaat snorkelen, kun je een neopreen pak aanschaffen. Zo kun je het hele jaar door langere snorkeltochten maken terwijl je beschermd bent tegen de kou, schaafwonden en de zon.

VINNEN OF AQUASHOES OM TE SNORKELEN?

Korte en soepele vinnen worden het meest gebruikt om te snorkelen. Je kunt je er snel mee verplaatsen in het water, zelfs tegen de stroom in. Met vinnen spaar je ook je krachten, wat van belang is als je je een beetje verder in zee waagt of een school vissen volgt. Aquashoes zijn veelzijdiger dan vinnen. Ze zijn immers zowel geschikt om te snorkelen als om op het strand te wandelen. Je kunt er zelfs mee gaan zwemmen.rando palméeMaar je kunt er niet mee palmen! Over het algemeen worden aquashoes eerder door beginners gebruikt, omdat die nog niet meteen snorkelvinnen willen aantrekken. De schoentjes geven hen een goede grip op de rotsen, maar ook bescherming, demping en comfort. Een ideaal Decathlon-accessoire om je kinderen kennis te laten maken met snorkelen zonder zwemvliezen!

ALLE BEGIN IS MAKKELIJK DANKZIJ HET EASYBREATH-MASKER VAN SUBEA

Qua comfort is de Easybreath een echte innovatie in de snorkelwereld. Beginners die zich niet comfortabel voelen bij het ademen door een snorkel, kunnen met dit volgelaatmasker onder water ademen zoals in de lucht, met de mond en/of de neus. Het grote glas laat toe om de onderwaterwereld over 180° te bekijken: een adembenemend en panoramisch gezichtsveld!

Innovatie voor de juiste prijs

Tips van onze gepassionneerde sporters

4 producten voor Snorkeling

Best verkochte producten

Subea

Strap cyaan voor Easybreath-masker

Subea

Set van 3 ventielen + dichting voor het snorkelmasker Easybreath

Subea

Drijfboei snorkelen 100 groen

(69)
Cressi

Snorkelvinnen Palau SAF zwart en geel

(5)