Sportief wandelen accessoires

Sportief wandelen accessoires

Maak van uw wandelingen een plezier met onze wandelaccessoires. Naast accessoires die u beschermen tegen de zon of de kou, vindt u bij ons ook stappentellers, GPS-horloges en activity trackers van merken als Fitbit, Garmin en Polar. Ons assortiment hoofdtelefoons van Kalenji, Axa en Plantronics is perfect voor wie graag wandelt terwijl hij naar muziek luistert.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
€23900 −33%
€15900
*Van ‪20/9/2023‬ tot ‪11/10/2023‬
€700
€5500 −9%
€5000
*Van ‪20/9/2023‬ tot ‪18/10/2023‬
4.4/5 Op basis van 55713 Beoordelingen in de winkels en online

WANDELEN OM IN CONDITIE TE BLIJVEN

Wandelen kunnen we allemaal en doen we iedere dag, en de verschillende wandelvormen worden steeds populairder bij iedereen die graag buiten beweegt. En terecht, want wandelen biedt heel wat voordelen voor lichaam en geest. Naast een paar goede wandelschoenen , essentieel om comfortabel te lopen, mogen ook andere accessoires niet in je uitrusting ontbreken als je optimaal wil profiteren van het sportief wandelen. Decathlon ontwikkelde aangepaste accessoires voor iedere wandelvorm, zodat jij goed voor je lichaam kan zorgen terwijl je aan je conditie werkt. Of je nu beginner, liefhebber of ervaren wandelaar bent, met onze accessoires verhoog je je comfort en je prestaties.


WANDELEN IN ELK SEIZOEN

Een van de vele voordelen van sportief wandelen is dat je het zomer en winter kan doen, het hele jaar door. Daarom hebben we specifieke accessoires zodat je je kan aanpassen aan de eisen van het seizoen. Een zonnebril voor wandelen beschermt je ogen 's zomers tegen de zon en tegen de wind wanneer het nodig is, zonder je te hinderen. Wanneer het in de winter vroeg donker wordt, heb je een hoofdlamp of hesje nodig om te zien en gezien te worden zodat je veiligheid verzekerd is. Met het juiste paar sokken voorkom je niet alleen onaangename geurtjes, maar ook pijnlijke voeten en blaren.

Laat ze kiezen