Boogschieten accessoires

Ontdek onze boogschieten accessoires.

Accessoires
Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op Prijscategorie
BEST BEOORDEELD
€4000
Geologic

Rugzak boogschieten Club 500 zwart

(14)

 
ONZE BESTSELLER
€400
4 kleuren
Geologic

12 veren Club voor boogschieten zwart

(6)

 
ONZE BESTSELLER
€800
Geologic

Vingertab boogschieten Club 700 linkshandig

(1)

 
42 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Geen enkele van deze producten is beschikbaar in Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 311 Beoordelingen in de winkels en online

  Waarom en hoe de juiste boogschuttersaccessoires kiezen?

  De boogschuttersaccessoires van Decathlon zijn bedacht en ontworpen om tegemoet te komen aan boogschutters van elk niveau. Net zoals bij de rest van het materiaal voor boogschutters, helpt Decathlon je de juiste keuze te maken door je te informeren over de meest comfortabele en veilige opties.


  Met boogschuttersaccessoires wordt het sporten veel comfortabeler

  Boogschieten is en blijft een veeleisende discipline. Zowel kracht als precisie zijn onmisbare troeven om vooruitgang te kunnen boeken in deze sport. Decathlon nodigt je uit om de precisie comfortabeler te beoefenen met bepaalde boogschuttersaccessoires, die je handigheid en plezier zullen garanderen tijdens de training. Van een hoes voor je boog tot kunststof veren voor je pijlen, alle accessoires van Decathlon zullen je het leven tijdens de training een stuk gemakkelijker maken. Dankzij deze uitgebreide keuze kan je zelf je ideale boogschuttersset samenstellen. Je zult bij Decathlon ook opbergaccessoires voor zowel je boog als de rest van je uitrusting vinden, en de nodige onderhouds- en reinigingsproducten.


  Win aan precisie met de boogschuttersaccessoires

  De boogschuttersaccessoires van Decathlon geven je de mogelijkheid om vooruitgang te boeken. Net als met de juiste pijlen, zal je beetje bij beetje aan precisie winnen. Om je hierbij te helpen zal Decathlon je begeleiden bij de keuze voor het meest geschikte vizier door rekening te houden met jouw wensen en met je andere materiaal. Hetzelfde geldt voor de pijlsteun, die je zal helpen je te concentreren op de doeltreffendheid van je schot. In elk geval zal je met de boogschuttersaccessoires die door Decathlon worden aangeboden en toegelicht zeker vooruitgang boeken.

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU