Accessoires

Boogschieten accessoires

Ontdek onze boogschieten accessoires.

Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€150
Geologic

Pijlsteun boogschieten plastic linkshandig

(8)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
BEST BEOORDEELD
€600
Geologic

Hoes recurveboog 100 Cobow

(6)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
ONZE BESTSELLER
€2500
Geologic

Vizier Club 900 boogschieten

(4)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
43 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 403 Beoordelingen in de winkels en online

  Waarom en hoe de juiste boogschuttersaccessoires kiezen?

  De boogschuttersaccessoires van Decathlon zijn bedacht en ontworpen om tegemoet te komen aan boogschutters van elk niveau. Net zoals bij de rest van het materiaal voor boogschutters, helpt Decathlon je de juiste keuze te maken door je te informeren over de meest comfortabele en veilige opties.


  Met boogschuttersaccessoires wordt het sporten veel comfortabeler

  Boogschieten is en blijft een veeleisende discipline. Zowel kracht als precisie zijn onmisbare troeven om vooruitgang te kunnen boeken in deze sport. Decathlon nodigt je uit om de precisie comfortabeler te beoefenen met bepaalde boogschuttersaccessoires, die je handigheid en plezier zullen garanderen tijdens de training. Van een hoes voor je boog tot kunststof veren voor je pijlen, alle accessoires van Decathlon zullen je het leven tijdens de training een stuk gemakkelijker maken. Dankzij deze uitgebreide keuze kan je zelf je ideale boogschuttersset samenstellen. Je zult bij Decathlon ook opbergaccessoires voor zowel je boog als de rest van je uitrusting vinden, en de nodige onderhouds- en reinigingsproducten.


  Win aan precisie met de boogschuttersaccessoires

  De boogschuttersaccessoires van Decathlon geven je de mogelijkheid om vooruitgang te boeken. Net als met de juiste pijlen, zal je beetje bij beetje aan precisie winnen. Om je hierbij te helpen zal Decathlon je begeleiden bij de keuze voor het meest geschikte vizier door rekening te houden met jouw wensen en met je andere materiaal. Hetzelfde geldt voor de pijlsteun, die je zal helpen je te concentreren op de doeltreffendheid van je schot. In elk geval zal je met de boogschuttersaccessoires die door Decathlon worden aangeboden en toegelicht zeker vooruitgang boeken.

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU