Vrijetijdsbogen

Vrijetijdsbogen
Terug naar paginalijst
Filteren op MORFOLOGIE
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€1000
2 kleuren
Geologic

Boogset Easytech

(43)
BEST BEOORDEELD
€1500
2 kleuren
Geologic

Boog Discovery voor kinderen

(64)
ONZE BESTSELLERS
€2000
3 kleuren
Geologic

BOOG DISCOVERY 100 BOOGSCHIETEN

(18)
5 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
refinementByStore.notAvailableIn product.stock.store.defaultStoreName (refinementByStore.changeStore)
   4.5/5 Op basis van 515 Beoordelingen in de winkels en online

   De boogschuttersset, de ideale oplossing voor de beginnende boogschutter

   Als je kiest voor een kit boogschieten van Decathlon kan je in een paar minuten je materiaal opstellen en direct aan de sport beginnen. Een boogschieten set bestaat uit een schietschijf, een boog en een aantal pijlen, en heeft zo alles wat je nodig hebt. In plaats van te moeten zoeken naar de juiste boog of zelfs naar wedstrijdpijlen, zijn deze sets geschikt voor iedereen, van beginners tot ervaren boogschutters. Met zo'n set ben je zeker dat je volop plezier kunt gaan beleven zonder eerst uren en uren te verliezen met materiaal te kiezen dat soms lastig te begrijpen is.


   De boogschuttersset, het delen van plezier en ervaringen

   Maar de boogschutterssets, verkrijgbaar voor zowel kinderen als voor volwassenen, geven je ook de kans om je plezier met anderen te delen. Plaats de schietschijf uit de set en je bent helemaal klaar om een wedstrijd te organiseren. Een leuke manier om het boogschutten te oefenen, net zo levendig als de darten zelf. Als je er echt in wilt vliegen, laat je dan begeleiden door Decathlon.


   Bogen en accessoires afhankelijk van je niveau en je wensen

   Decathlon begeleidt je in alle sporten, van de meest populaire tot de meest ongewone en mysterieuze. Bij petanque, boogschieten en darten is de keuze van je materiaal en accessoires zeer belangrijk, want je prestaties in deze sporten zijn voor een groot deel afhankelijk van je bewegingen. Bij het boogschieten is dit het allerbelangrijkst, want al dan niet scoren hangt af van de goede aanpassing van de boog aan jouw niveau en aan jouw wensen.


   De keuze van de boog volgens je discipline

   Decathlon heeft een groot assortiment Longbows bogen, maar heeft ook compoundbogen en Initech bogen. Deze laatste worden het meest gebruikt, zowel bij het schieten op een schietschijf als bij het instinctief boogschieten. Het is heel belangrijk dat je bij de keuze van het boogschieten materiaal rekening houdt met de discipline die je wilt gaan beoefenen. Voordat je over gaat op het instinctief boogschieten, een discipline die dicht aanleunt bij het jagen, oefen je best eerst met het schieten op een schietschijf, waarmee je je behendigheid en nauwkeurigheid kunt trainen.


   De juiste bogen voor jouw niveau en jouw doel

   Bogen voor kinderen verschillen in grote mate van de bogen die gebruikt worden door doorwinterde boogschutters. Daarnaast raadt Decathlon het sterk af om een Longbow te gebruiken als je net begint met boogschieten. Kies voor een compoundboog of recurveboog om vertrouwd te raken met dit traditionele wapen. Talrijke boogschieten accessoires, zoals een vizier of staander, kunnen je helpen om de juiste bewegingen sneller onder de knie te krijgen.


   Het dominante oog bepalen

   Voordat je een linker- of rechterboog kunt kiezen, moet je eerst weten wat je dominante oog is. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar bestaat het assortiment Discovery (6 tot 12 jaar) en Discovery Junior (4 en 6 jaar). De bogen uit deze assortimenten zijn ambidexter. We hebben ook 2 assortimenten voor de meer ervaren boogschutters: vrije tijd bogen en club bogen. In het assortiment vrije tijd vind je recurvebogen, longbows en compoundbogen. In het assortiment club vind je alleen recurvebogen.

   laat ze kiezen en schenk sport

   GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU