Kinderzitjes & -karren

Fietsstoeltjes en fietskarren

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
€60000
*Van 25/2/2023 en zolang de voorraad strekt
€12990
€16990
4.3/5 Op basis van 1781 Beoordelingen in de winkels en online

De voordelen van fietsstoeltjes en kinderzitjes voor uw fiets


Fietsstoeltjes voor op de fiets worden steeds minder gebruikelijk, maar ze bieden nog steeds enkele voordelen. Met een zitje voorin geniet je van een beter evenwicht omdat het gewicht van je kind zich op een minder belemmerende plaats bevindt dan in een zitje achterin. Bovendien heeft je baby of kind een beter zicht tijdens de rit. Tegelijkertijd kan de bestuurder zijn of haar kind gemakkelijker in het oog houden.


Kinderdragers en achterzitjes voor je fiets: wat zijn de voordelen?


Kinderzitjes achterop de fiets bieden ook grote voordelen. Ze geven het kind en de bestuurder meer bewegingsvrijheid. Achterzitjes zijn over het algemeen ook groter en comfortabeler voor het kind dan voorzitjes. De meeste hebben bijvoorbeeld voetsteunen en armsteunen. Maximaal comfort voor veel plezier met het gezin!


Meerdere kinderen vervoeren in een fietskar!


De fietskar is een populair accessoire! je kan er gemakkelijk je kinderen, je huisdieren of goederen mee vervoeren. Een van de voordelen van de fietskar is dat je meerdere kinderen tegelijk kunt vervoeren terwijl je hun veiligheid en comfort waarborgt. Een fietskar is de garantie om te genieten van een fietstocht met jouw gezin!

Laat ze kiezen

Een cadeaubon schenken