Luchtmatrassen

Kampeer & bivak luchtmatrassen

Ontdek onze matjes en luchtbedden voor kamperen en wildkamperen. De vederlichte en compacte schuimmatjes zijn ideaal voor wildkamperen. Onze opblaasbare en zelfopblazende luchtbedden zijn comfortabeler, maar nemen ook meer ruimte in.

Terug naar paginalijst
Filteren op TYPE MATRAS
Filteren op AANTAL PERSONEN
Filteren op Prijscategorie
22 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  3.5/5 Op basis van 4241 Beoordelingen in de winkels en online

  DE MATJES VAN QUECHUA EN FORCLAZ

  Bij Decathlon vind je altijd een matje aangepast aan je behoeften en activiteit. We hebben een grote keuze aan kampeer- en trekkingmatjes. Zo heb je de keuze tussen matjes uit schuim, zelfopblazende modellen of luchtbedden. Voor kamperen raden we je de meest comfortabele variant aan: het luchtbed. Voor trekking raden we dan weer een lichter en compacter matje aan uit schuim of een zelfopblazend model.
  DE MATJES UIT SCHUIM VAN QUECHUA EN FORCLAZ
  Matjes uit schuim zijn zeer licht, nemen weinig plaats in en zijn comfortabel voor kampeerders en trekkers.
  DE ZELFOPBLAZENDE MATJES VAN QUECHUA EN FORCLAZ
  De zelfopblazende matjes blazen zichzelf tot 80 % op. Ze zijn gemaakt van samengedrukt schuim. Als je het ventiel opent, zuigt het schuim zich vol met lucht. De matjes bevatten polyesterschuim dat een minimum aan comfort garandeert, zelfs bij een lek. Een lek is wel eenvoudig te repareren met behulp van een reparatiekit uit ons gamma vervangende onderdelen en slaapaccessoires.
  DE LUCHTBEDDEN VAN QUECHUA
  Luchtbedden nemen dan wel meer plaats in, maar zijn ook veruit het comfortabelst. Ze zijn dikker en isoleren beter dan matjes. Om ze op te blazen heb je een pomp nodig: afhankelijk van het luchtbed heb je de keuze tussen een hand- of voetpomp. Bepaalde modellen beschikken echter over een geïntegreerde pomp, wat het opblazen vereenvoudigt WELKE 2-PERSOONSMATJES BESTAAN ER?
  - De matjes uit schuim en de zelfopblazende modellen zijn eerder bestemd voor trekkers. Deze zijn er dus enkele voor 1 persoon.
  
- De luchtbedden zijn eerder bestemd voor kampeerders en bestaan dus in verschillende formaten: 70 cm voor de 1-persoonsmodellen en 120 cm of 140 cm voor de 2-persoonsvarianten.
  
Om je slaapcomfort te verhogen kan je eventueel nog een onderbed of veldbed onder je matje of luchtbed plaatsen.

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU