Voedselcontainers en lunchboxen

Voedselcontainers en lunchboxen

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Filter op prijs
€2495
€2495
€3639
€4759
€900 −55%
€400
BEST BEOORDEELD
€400
Voedselcontainer 0,65 liter
Voedselcontainer 0,65 liter
QUECHUA

Voedselcontainer 0,65 liter

(127)
Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
4.5/5 Op basis van 1252 Beoordelingen in de winkels en online

GEÏSOLEERDE VOEDSELCONTAINERS VAN QUECHUA


Om onderweg altijd van eten en warme of koude dranken voorzien te zijn, bieden we een aantal voedselcontainers. Thermosflessen en geïsoleerde voedselcontainers maken het leven makkelijker op kantoor en tijdens je uitstapjes en wandelingen.


PERFECT GEÏSOLEERD - HET PRINCIPE


Isolatie werkt volgens een zeer eenvoudig principe: er wordt een vacuüm gecreëerd tussen een buiten- en een binnenrecipiënt, de gasdruk wordt verlaagd en dit neemt de warmtegeleiding weg. Dit vacuüm werkt als thermische isolatie. De reflectie binnenin een geïsoleerde recipiënt heeft ook tot gevolg dat de warmte die door de warme drank wordt afgegeven, meteen wordt teruggekaatst.


GEÏSOLEERDE VOEDSELCONTAINERS


Wil je je lunch meenemen naar je werk, een grote picknick houden of zoek je de beste oplossing voor kamperen en trektochten maken, dan is het raadzaam geïsoleerde voedselcontainers mee te nemen. Denk eraan dat geïsoleerde voedselcontainers etenswaren zowel warm als koud kunnen houden. Klassieke lunchboxen daarentegen kunnen alleen eten koel houden en zijn vergelijkbaar met klassieke koeltassen.


ROESTVRIJSTALEN VOEDSELCONTAINERS

Roestvrijstalen voedselcontainers werken volgens hetzelfde principe als de hierboven beschreven thermosfles. Dankzij het gecreëerde vacuüm heeft de container een isolerende werking en kan deze zo eten en drinken zowel koel als warm houden.


• Materiaal: roestvrij staal, BPA-vrij, robuust, milieu- en gezondheidsvriendelijk, temperatuurbestendig en gaat lang mee.• Comfort: dankzij het praktische comfort kunnen de compacte containers probleemloos in elke trekkingrugzak worden opgeborgen. Dankzij het gemakkelijk te gebruiken schroefdeksel en de grote opening, waarin meestal meerdere plastic voedseldozen kunnen worden geplaatst, zijn de hermetisch afsluitbare roestvrijstalen plastic dozen voor buitenactiviteiten ideaal voor jong en oud.• Isolatie: dankzij de isotherme isolatie behoudt de roestvrijstalen voedselcontainer ook na 24 uur de gewenste temperatuur.


POLYESTER LUNCHBOX

Polyester voedselcontainers doen sterk denken aan koeltassen. In tegenstelling tot roestvrijstalen voedselcontainers kunnen geïsoleerde polyester voedseldozen alleen etenswaren koelen, maar houden ze geen bestaande warmte vast. Om je eten optimaal te kunnen bewaren voordat je het in een polyester voedseldoos gaat vervoeren, kun je ook hermetisch afsluitbare plastic dozen gebruiken, die in verschillende volumes verkrijgbaar zijn zodat je voldoende eten kunt meenemen


• Materiaal: polyester overtuigt niet alleen door zijn isolerende werking. Dit materiaal scoort ook met zijn lage gewicht, weerbestendigheid en onderhoudsgemak.• Comfort: de polyester isolatietas is verkrijgbaar in verschillende maten, afhankelijk van het gebruik. Extra zakken bieden ruimte voor bestek en andere accessoires. Praktische schouderriemen, die ook kunnen worden verwijderd, maken het makkelijker te dragen. Bovendien kunnen de polyester voedseldozen makkelijk worden opgeborgen door ze op te vouwen wanneer ze niet worden gebruikt.• Isolatie: zoals eerder gezegd, houden polyester voedseldozen het eten alleen koel, ze warmen het niet op. Hoe voller de voedseldoos, hoe langer deze koel blijft. Gemiddeld kan een voedseldoos, net als een koeltas, etenswaren tot enkele uren koel houden.


HOOGWAARDIGE ISOLERENDE VOEDSELCONTAINERS VERKRIJGBAAR BIJ DECATHLON


Bij DECATHLON vind je zowel thermosflessen en isoleerflessen als hoogwaardige isolerende voedselcontainers tegen voordelige prijzen. Het merk Quechua overtuigt al jaren met zijn bewezen kwaliteit. Ontdek ook onze andere kampeerbenodigdheden zoals kooktoestellen, basiskampeerkeukengerei of makkelijk mee te nemen bestek en servies voor een comfortabele vakantie!


FAQ:


HOE ONDERHOUD JE POLYESTER VOEDSELDOZEN?

Synthetische materialen worden beschouwd als zeer onderhoudsvriendelijk en kunnen dus zonder veel moeite worden onderhouden. Voedseldozen van synthetische materialen kunnen worden gereinigd met een vochtige doek en afwasmiddel. Om de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen, wordt aanbevolen de tas regelmatig (na elk gebruik) te wassen.


Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken