Bodyprotectors

Bodyprotectors

Bij paardrijden is veiligheid belangrijk. Daarom hebben we bij Decathlon bodyprotectors van goede kwaliteit en die comfortabel zitten. Ga je de bodyprotector gebruiken voor springen let dan goed op dat de bodyprotector gekeurd is op niveau 3.

Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op Geslacht
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€3500
Fouganza

Rugprotector Safety voor kinderen ruitersport zwart


Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
BEST BEOORDEELD
€3500
Fouganza

Rugprotector Safety voor volwassenen ruitersport zwart

(1)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
KEUZE VAN ONS TEAM
€4000
Fouganza

Bodyprotector SAFETY 100 voor kinderen, ruitersport, zwart

(62)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
7 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 214 Beoordelingen in de winkels en online

  Veiligheidsvesten van Decathlon

  Een veiligheidsvest of vaak ook bodyprotector genoemd is een harnas voor het paardrijden en dit accessoire is essentieel om veilig paard te rijden. In elke sport met een hoog risico is het belangrijk om veiligheidsproducten te dragen, paardrijden is hierop geen uitzondering! Het is belangrijk voor Decathlon om te zorgen dat haar klanten goed beschermd zijn.


  Waarom moet je een bodyprotector dragen tijdens het paardrijden?

  Bodyprotectors zijn ontworpen om je te beschermen tijdens een val van het paard. De speciale vorm beschermt de rug en vitale organen van een ruiter tijdens een val van het paard, als je een obstakel raakt of wanneer je onder de hoeven van een paard terecht komt. Samen met de paardrijcap is de bodyprotector een essentieel onderdeel van de veiligheid bij het paardrijden. Hoewel het dragen van een bodyprotector niet verplicht is bij de meeste maneges, zie je toch dat aan het begin van elk seizoen steeds meer jonge ruiters en zelfs oudere ruiters besluiten om een bodyprotector te gaan dragen. Echter, een body protector is niet in alle disciplines verplicht. Het vereiste niveau van bescherming varieert afhankelijk van de discipline die wordt gereden. Bij het springen en de cross is het dragen van een level-3 bodyprotector inmiddels wel verplicht.


  Welke verschillende modellen bodyprotectors kun je kiezen?

  Er is een verschil tussen rugbeschermers en bodyprotectors. Bodyprotectors beschermen het bovenlichaam tegen schokken en vertrapping. De verschillende ontwerpen bieden je verschillende keuzes in comfort en beweeglijkheid door scharnierende schuimblokken toe te voegen. Ook bestaan er ruitersport rugbeschermers die je meer comfort en ventilatie bieden. Deze beschermen alleen de rug van de ruiter en zijn niet toegestaan bij de wedstrijden waar een level-3 bodyprotector verplicht is.

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU