Tennisschoenen

Tennisschoenen
Filters
Terug naar paginalijst
Ingedeeld naar
Type
Geslacht
kies volgens
Ingedeeld naar
Maat
Merk
Prijs
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
Vanaf
€899
3 kleuren
Artengo

Tennisschoenen voor kinderen TS700 Grip Artengo

(141)
BEST BEOORDEELD
€62,99 -20%
€4999
Nike

Tennisschoenen heren Air Zoom Resistance zwart

(1)
75 Producten
4.5/5 Op basis van 2727 Beoordelingen in de winkels en online

TENNISSCHOENEN KOPEN BIJ DECATHLON

Ben je op zoek naar tennisschoenen? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan tennisschoenen voor dames, heren, meisjes en jongens. Het is belangrijk om op de juiste tennisschoenen te tennissen, die veel comfort geven. Decathlon biedt, van het eigen tennismerk Artengo, schoenen aan voor de beginnende, regelmatige en gevorderde tennisspeler met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bij tennisschoenen is het belangrijk om de juiste ondersteuning en grip te hebben. We hebben gravel, hardcourt, (kunst)gras en all-court tennisschoenen. Schoenen met verschillende zolen, elke geschikt voor een ander type ondergrond. Tennisschoenen zijn naast je racket een van de belangrijkste onderdelen van je tennis outfit. Je voeten worden tijdens een potje tennis behoorlijk belast en het is daarom verstandig om een weloverwogen keuze te maken als het gaat om tennisschoenen. Naast ons eigen assortiment van Artengo wordt het tennisschoenen aanbod aangevuld met merken zoals Asics, Adidas en Nike.


TENNISSCHOENEN VOOR BEGINNENDE, REGELMATIGE EN GEVORDERDE SPELERS

Ben je op zoek naar tennisschoenen die zijn ontworpen voor intensief gebruik en wedstrijden? Sla je regelmatig een balletje? Of begin je juist net met tennis? Decathlon heeft voor elk type gebruiker de juiste tennisschoen. De competitie tennisschoenen van Decathlon bieden een uitstekende grip en stelt een speler in staat om snel over de baan te bewegen. Voor de beginnende speler hebben we een ruime keuze kwalitatief goede en betaalbare schoenen. Beginnende tennissers zullen over het algemeen minder vaak spelen en minder snel over de baan bewegen en hebben daarom andere schoenen nodig dan de fanatieke wedstrijdspelers of tennissers die regelmatig spelen. Iedere baansoort vraagt om een speciaal type tennisschoen en daarom is het belangrijk om alvast te bepalen op welke ondergrond je zult gaan spelen, voordat je een schoen gaat kopen.


ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over tennis kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er test zones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.


DE LEVERING VAN JE TENNISSCHOEN

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €29,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze klantenkaart).