Schoenen dames

Schoenen sportief wandelen dames

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Filter op prijs
Onze producten om in het donker te wandelen
Ontdek ze hier
Damessneakers voor wandelen in de stad Actiwalk Comfort Leather roze
€5000
Sneakers Tiger zwart goud
€4500
Recupel : €001
Schoenen Galaxy 5 W Maat 39 1/3 Wit - G55778
€4190
4.4/5 Op basis van 5991 Beoordelingen in de winkels en online

SPORTIEF WANDELEN: EEN SPORT DIE GESCHIKT IS VOOR ALLE VROUWEN

Sportief wandelen, ook power walking genoemd, is een sport die geïnspireerd is op het gewone wandelen, maar dan aan een hoger tempo. Het is minder belastend voor het lichaam dan hardlopen en hierdoor geschikt voor alle vrouwen. Je krijgt minder te maken met schokken en kan gemakkelijker je inspanning regelen. Het is een supermotiverende sport waarvan je al heel snel de voordelen ervaart. Het is ideaal om een frisse neus te halen en zorg te dragen voor je lichaam en gezondheid. Het enige wat je nodig hebt zijn comfortabele en goede wandelschoenen.


SPORTIEF WANDELEN: DE TROEVEN?

Iedere vrouw kan starten met sportief wandelen. Het is een hele goede manier om wat kilootjes kwijt te raken en een aanrader voor iedereen die meer wil bewegen of met overgewicht kampt. Doordat heel wat spieren aan het werk worden gezet, draagt sportief wandelen bij tot de preventie van diabetes en hart- en vaatziekten. De wandelschoenen van Decathlon zijn licht en buigzaam en stimuleren progressief je lichaam.


DAMESSCHOENEN VAN DECATHLON SPECIFIEK VOOR SPORTIEF WANDELEN

Decathlon ontwikkelde een origineel concept, Flex-H genoemd. Drie buigingspunten in de vorm van een H, onder de voorvoet, staan garant voor een maximale buigzaamheid. Dit concept wordt aangevuld met een uiterst luchtig mesh met ademende zones. De voet kan optimaal worden gebogen tijdens de voortstuwingsfase en de transpiratie wordt goed afgevoerd. De binnenzool is uitneembaar zodat hij sneller droogt.

De producten van Newfeel werden speciaal ontwikkeld voor vrouwen en mannen die sportief wandelen, ongeacht hun lichaamsbouw of sportief niveau.

Bij Decathlon vind je de beste schoenen voor sportief wandelen. Zodat jij comfortabel loopt en van iedere wandeling kan genieten. Technologische producten zoals een stappenteller, een activity tracker of een slimme weegschaalmaken het wandelen alleen maar leuker en verhogen je prestaties!

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken