Sportvoeding

Sportvoeding

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Filter op prijs
€5500
*Van 28/4/2023 en zolang de voorraad strekt €2500/KG
VERLAAGDE PRIJS
€220
Verlaagde prijs voordien €250 €1310/KG
€1799
€11993/kg
Vanaf
€1130
€18833/kg
€3999 −12%
€3499
*Van ‪27/5/2023‬ tot ‪31/8/2023‬ €11663/kg
4.4/5 Op basis van 32931 Beoordelingen in de winkels en online

DE AFDELING SPORTVOEDING BIJ DECATHLON


Bij DECATHLON vind je niet alleen heel wat sportmateriaal. We verkopen ook een selectie sportvoeding om je prestaties te verbeteren en je doelstellingen te halen. Wil je snel nieuwe energie opdoen, je toevoer aan proteïnen, vitaminen en mineralen aanvullen, aankomen of gewicht verliezen? Sportvoeding kan je helpen om in je opzet te slagen!


In onze e-shop vind je alle verschillende producten:
• Producten rijk aan eiwitten (repen, (proteïneshakes, wei proteïnepoeder, en plantaardige eiwitten) om de spieropbouw te bevorderen
• voedingssupplementen , vitamines, mineralen en aminozuren om tekorten te voorkomen en je prestaties te boosten
• de aanvoer van koolhydraten via repen, gels en energy cakes om je tijdens intensieve inspanningen extra energie te geven
• afslankproducten zoals vetverbranders en L-canitine om je te helpen gewicht te verliezen
•  maaltijdvervangers
• gelyofiliseerde of gevriesdroogde maaltijden voor trektochten en expedities
•  Droge voeding zoals droge vruchten of gedroogd fruit.

En daar houden we het niet bij! Je vindt bij DECATHLON ooksportdranken, zoals isotone dranken (ook wel inspanningsdranken genoemd), elektrolytendranken en warm-up dranken en recuperatiedranken die je vóór of na trainingen en wedstrijden kan drinken.

Al die producten vervangen uiteraard geenszins een gevarieerde en evenwichtige voeding en zijn niet bedoeld als alternatief voor al je maaltijden. Ze kunnen enkel fungeren als aanvullingen. We raden je aan de doseringen op de producten te respecteren om optimaal van de voordelen van voedingssupplementen te profiteren.


VOOR ALLE SPORTERS!


Sportvoeding wordt vaak gezien als het voorrecht van topsporters of liefhebbers van krachttraining. Toch kan ze ook jou prestaties boosten en je helpen om je doelstellingen te halen.

In functie van de sport die je beoefent, kunnen je voedingsbehoeften variëren. Sommige producten zijn daarom soms geschikter dan andere.

Duursporters, zoals hardlopers, trailers, marathonlopers en wielrenners, gaan veeleer op zoek naar producten die hen helpen om langdurige en zware inspanningen vol te houden. Ze zullen eerder kiezen voor producten die veel koolhydraten bevatten (energierepen, gels en isotone dranken). Die worden makkelijk door het lichaam opgenomen en kunnen tijdens 3 uur sporten, bijvoorbeeld, makkelijk worden ingenomen.

Wie houdt van krachttraining, fitness, crosstraining of gewichtheffen, moet opteren voor een voeding met veel eiwitten, die de spieropbouw ondersteunt en stimuleert én recuperatieperiodes optimaliseert. Zij kunnen bij DECATHLON terecht voor extra eiwitten in de vorm van poeders, proteïnerepen of proteïneshakes.

Laat ze kiezen

Een cadeaubon schenken