Protein bar

Proteine repen, cookies en balls

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Filter op prijs
4.5/5 Op basis van 1577 Beoordelingen in de winkels en online

Proteïnerepen: kwalitatieve proteïnen die je makkelijk kan meenemen en opeten.


Wat is het verschil tussen proteïnerepen en energierepen?


Net als energierepen, zijn proteïnerepen interessante voedingssupplementen voor sporters. Ze hebben wel allebei een ander effect.

Zoals de naam al doet vermoeden, leveren energierepen met fruit-, chocolade- of graansmaakextra energie, omdat ze veel koolhydraten bevatten. Sporters kunnen dus de batterijtjes opladen vóór, tijdens of na een lange en intensieve inspanning.

Een proteïnereep bevat meer eiwitten dan een energiereep, maar wel minder koolhydraten en calorieën. Ze helpt sporters hun dagelijkse inname van proteïnen te halen en stimuleert de spieraanmaak. Ze werkt ook spierversterkend. Proteïnerepen bevatten uiteraard proteïnen, maar ook vitamines en essentiële mineralen.


Wanneer een proteïnereep eten?


Proteïnerepen eet je het best na je training (tot 1 uur na de inspanning) om je lichaam de proteïnen en aminozuren aan te reiken die het nodig heeft om te recupereren en het spierweefsel optimaal te laten herstellen. Je kan ze ook tijdens een inspanning van meer dan 3 uur eten om je lichaam de nodige energie en proteïnen aan te reiken óf als tussendoortje.


Gezonde en lekkere proteïnerepen bestellen op DECATHLON.BE !


DECATHLON biedt een ruim gamma aan lekkere proteïnerepen met een hoog proteïnegehalte. Een proteïnereep is na een training makkelijker mee te nemen en op te eten dan de klassieke proteïneshakes. Gun jezelf een pleziertje én geef je lichaam de nodige voedingsstoffen!

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken