Viralto: uniek comfort voor voetbalmeesters

De nieuwe VIRALTO-collectie van Decathlons voetbalmerk KIPSTA is toegekomen in de winkels! Nieuwe schoenen die je uitzonderlijk comfort aanbieden om de kunst van voetbal te prediken! VIRALTO I, II, III of IV is nu beschikbaar in jouw Decathlon-winkel. Damesvoetbal, kinderen, heren... voor elk wat wils!

Voetbalschoenen Kipsta Viralto

VIRALTO is de allernieuwste telg in ons gamma! Hij komt in niet minder dan 4 nieuwe modellen, die stuk voor stuk inzetten op comfort en flexibiliteit. Van de 4 modellen van deze schoen zijn er 2 in leer en 2 in synthetische materialen. Elk model heeft zo zijn troeven, naargelang jouw verwachtingen, eisen en budget. De modellen zijn verkrijgbaar met FG-, MG-, SG- en turfzool.

Vanaf nu heb je echt géén excuses meer om de bal niet perfect te beheersen en je tegenstanders nog een kans te laten.

Kipsta viralto: voetballen als een pianist

Om je kunst op het veld op zijn best te kunnen uiten, moet je je zo comfortabel mogelijk voelen.

Net zoals een pianist een goed gestemd instrument nodig heeft om een ​​kwaliteitsstuk te spelen, moet een voetballer ook schoenen hebben waarin hij zich prettig voelt om zijn spel op zijn best te kunnen brengen.

De nieuwe collectie VIRALTO-voetbalschoenen van KIPSTA biedt je ongeëvenaard comfort. Hoe we dat doen? Met een 3D AIR MESH-bovenwerk op de voorvoet, schuim- en suèdeverstevigingen in de hiel, een voorgevormde binnenzool met poron@-pads, een anti-irritatiecoating, en last but not least: de nieuwste generatie KNIT-band, die zeer elastisch is en garant staat voor een goede pasvorm.

Omdat de Viralto-speler ongrijpbaar is op het veld, hebben we aan alle mogelijke acties gedacht bij het ontwerpen van de schoenen. Veranderingen van richting, korte versnellingen, lange runs en spelen tussen de linies... Dit alles vat je activiteit op het veld samen? Nog een teken dat Viralto de schoen voor jou is!

Dankzij de FLEX-H-technologie vervormt de voorkant van de schoen volgens je bewegingen voor een betere aanpassing van de schoen. De DUAL-HARDNESS biedt ook flexibiliteit en ondersteuning. 

De VIRALTO-schoenen zijn voorzien van een 'optimal strike zone': het voornaamste raakvlak met de bal is groter, dankzij de asymmetrische vetersluiting. De as zit 10 graden naar buiten, waardoor je een ruime sweetspot krijgt om te controleren, passen en trappen.

Kortom, vanaf nu heb je geen enkel excuus meer om niet het mooiste uit je voeten te toveren! Gedaan met mislukte controles, onnauwkeurige passes en schoten die metershoog over het doel vliegen. Je trainer en je teammaats zullen blij zijn!

Goede voetbalschoenen Kipsta Viralto

Verschillende klasses viralto: 
i, ii, iii, iv

Om aan de behoeften van elke type voetballer te voldoen heeft KIPSTA vier modellen gemaakt van de VIRALTO-voetbalschoen. Elke schoen heeft zijn unieke eigenschappen, van prijs tot duurzaamheid, zodat jij de beste schoen kan kiezen voor jouw budget en technische eisen.

Goede voetbalschoenen Kipsta Viralto

Viralto i

Deze voetbalschoenen zijn het condensaat van een hele rist ontwerpkeuzes die allemaal op één doel gericht zijn: de meest comfortabele schoen van minder dan 30 euro op de markt brengen!

Soepel PU op de tip, hielverstevigingen in textielmesh, voorgevormde inlegzool, brede tong die onderaan de schoen is vastgemaakt, niet kan verdraaien en verzekert dat de schoen mooi aansluit en steun biedt. En ook de uitgesproken welving en hoge hielafwerking zorgen voor steun en stabiliteit.

Dankzij de Mix Ground-zool en de dikke wreef is de Viralto de perfecte kompaan op alle soorten droge velden (gras en kunstgras). 

Ook beschikbaar in het donkerblauw

Goede voetbalschoenen Kipsta Viralto

Viralto ii leder

Ben jij een echte 'maestro di calcio' of meester van het spel en zweer je bij lederen schoenen, dan hebben wij deze topper voor je ontwikkeld! De ultieme keuze voor comfortfans! Met zijn wreef in kwaliteitsleer, de voorgevormde en irritatiewerende zool, en de versteviging in imitatiesuède verzekert de VIRALTO II comfort en balbeheersing.

Voor een optimaal comfort raden we je bij deze schoenen aan om een maatje kleiner te nemen dan je gebruikelijke schoenmaat. Het heel flexibele bovenwerk in natuurlijk leer zal versoepelen en zich naar je voet vormen, in tegenstelling tot synthetische materialen.

Beschikbaar met ijzeren noppen, maar ook beschikbaar in rubber noppen.

Goede voetbalschoenen Kipsta Viralto

Viralto iii

Op zoek naar een meer technische voetbalschoen? Met de VIRALTO III heb je alles om bepalend te kunnen zijn! 

De 3D AIR MESH-technologie zal je spelplezier alleen maar vergroten: je schoenen zitten nu nog comfortabeler, je hebt een beter balgevoel, je schoenen gaan langer mee en je voeten kunnen beter ademen. Om wendbare spelers die zich krachtig afzetten en de ruimte tussen de lijnen opzoeken optimale flexibiliteit te bieden hebben we nog twee extra technologieën toegevoegd voor meer flexibiliteit of stabiliteit naargelang de zones op de schoen.

De schoen lijkt overwegend zwart, maar zal je snel verrassen met enkele leuke esthetische details wanneer je ze aantrekt. Bovendien kreeg de VIRALTO III een ecodesign label, wat wil zeggen dat hij milieubewust wordt geproduceerd. De schoen is ook beschikbaar in het wit.

Goede voetbalschoenen Kipsta Viralto
Goede voetbalschoenen Kipsta Viralto

Een unieke voetbalschoen voor kinderen

Omdat we bij Kipsta kinderen observeren terwijl ze op woensdag aan de slag zijn op de velden, weten we dat een kind geen miniversie van een volwassene is. Daarom ontwikkelen we onze voetbalschoenen in samenwerking met een aantal podologen, zodat ze perfect op kindermaat zijn: een brede pasvorm aan de middenvoet en de hiel, soepele materialen om het aantrekken te vergemakkelijken, en verstevigingen die de gevoelige zones van de voet beschermen, zoals de achillespees.

Voor kinderen is de Viralto III JR de topschoen voor spelers op zoek naar comfort en flexibiliteit. Ontdek ook de VIRALO II in leer, voor wie zijn klassiekers kent.
Deze modellen zijn verkrijgbaar met FG- of MG-zool en met HG-zool voor harde velden.

Jonge topspelertjes die graag dribbelen en het spel verdelen, hebben nood aan comfortabele schoenen die veel balgevoel en prima balcontroles garanderen.
Daarom hebben we de voorvoet, de zone die het meest in contact komt met de bal, van dit kindermodel van de VIRALTO III uitgerust met de exclusieve KIPSTA AIR MESH 3D-technologie. De verfijnde, soepele constructie bevordert het contact met de bal, de getextureerde wreef zorgt voor betere controles. Perfect voor dribbelkonten en spelverdelers.

Voor vlotte richtingwissels hebben jonge spelertjes zolen nodig die tegelijk stijf en flexibel zijn. Een uitdaging van formaat. Daarom bedacht Kipsta FLEX-H, een concept vooraan op de buitenzool. Het zorgt ervoor dat de zool vervormt door een horizontale H-vorm te volgen.
Het resultaat is een optimale flexibiliteit bij richtingwissels, acceleraties en spel tussen de lijnen. Perfect dus voor jonge dribbelwonders en talentvolle spelverdelers.

Wie mist er níét af en toe een controle of pass? Oké, dat is eigenlijk niet de fout van de schoen, maar we wilden er toch alles aan doen om het te vermijden.
Met de 'Optimal Strike Zone' hebben we het raakvlak met de bal vergroot, door de as van de vetersluiting 10 graden meer naar buiten te leggen. Zo is de 'sweetspot' om ballen te controleren, te passeren en te trappen optimaal.

Ontdek nu de nieuwe VIRALTO'S voor jouw kleine kampioen! 

Goede voetbalschoenen Decathlon Kipsta Viralto

Een unieke voetbalschoen voor dames

Omdat de ergonomie van de vrouwenvoet toch helemaal anders is dan bij mannen, hebben we ook twee VIRALTO-modellen gemaakt exclusief voor dames!

Deze voetbalschoenen zijn het resultaat van allerlei keuzes, met één doel voor ogen: speelsters de meest comfortabele en technische voetbalschoen op de markt aan te bieden! Deze schoen is speciaal ontwikkeld naar de ergonomie van vrouwelijke voeten. Uit onderzoek is gebleken dat we voor meer comfort onze voetbalschoenen moesten aanpassen zodat ze zich beter naar je voeten vormen. Dit zal het spelplezier trouwens alleen maar vergroten.

Goede voetbalschoenen Decathlon Kipsta Viralto
KIPSTA - nieuwe voetbalschoenen VIRALTO

Viralto+ i - multiground (mg)

Deze voetbalschoenen zijn het condensaat van een hele rist ontwerpkeuzes die allemaal op één doel gericht zijn: de meest comfortabele damesvoetbalschoen van minder dan 35 euro op de markt brengen! Deze schoen, en vooral dan de pasvorm en het binnenvolume zijn aangepast aan vrouwenvoeten.

Het voornaamste raakvlak met de bal is groter, dankzij de asymmetrische vetersluiting. De as zit 10 graden naar buiten, waardoor je een ruime sweetspot krijgt om te controleren, passen en trappen.
Kortom, vanaf nu heb je geen enkel excuus meer om niet het mooiste uit je voeten te toveren!

KIPSTA - nieuwe voetbalschoenen VIRALTO

Viralto+ iii - multiground (mg)

De voornaamste troeven van onze VIRALTO+ III, speciaal voor veeleisende speelsters: uitermate comfortabel en soepel dankzij de 3D AIR MESH-technologie. Deze schoen maakt van jou een betere speelster!

Je schoenen zitten nu nog comfortabeler, je hebt een beter balgevoel, je schoenen gaan langer mee en je voeten kunnen beter ademen.
Deze technologie zit vooraan op deze VIRALTO+ III voetbalschoenen, waar je voet het meest contact maakt met de bal. Dit gaat het spelplezier alleen maar vergroten.

De schoen kreeg een ecodesign label omdat ze milieubewust geproduceerd wordt.

Jouw voetbalkunst op alle type velden: welke noppen kiezen?

Om je bewegingen op het veld bij te houden, is het essentieel om een ​​schoen te dragen met de best mogelijke grip. Om ervoor te zorgen dat de schoen goed presteert, werkten we samen met een podoloog die tevens voetbalexpert is. Hij heeft ons geholpen om de positionering, vorm en aantal noppen te bepalen. 

Turf (TF), mixed (MG), zacht of drassig (SG); we leggen je het verschil uit tussen de verschillende types.

De VIRALTO I is verkrijgbaar met 3 zooltypes: TF, MG en SG. Ze stemmen overeen met de ondergrond waar je op speelt:
- TF (turf of harde ondergrond): voor harde turfvelden en kort kunstgras. Dit type heeft een rubberen multistud-zool.
- MG (Mixed Ground), met ronde en holle noppen voor kunstgras en droog natuurgras.
- SG (Soft Ground), voor zachte en drassige velden, met hybridezool voorzien van 6 losse schroefnoppen.

Goedgekeurd door...

De VIRALTO-voetbalschoenen zijn ontwikkeld in samenwerking met een podoloog gespecialiseerd in profsport en profvoetbal.

Personalisatie

Elke voetballer is uniek. Daarom kun je je naam, voornaam of iets anders op je schoenen laten zetten in het atelier van je Decathlonwinkel.

Onderhoudstip

Als je voor VIRALTO II of IV kiest ga je voor een leder model. Leren schoenen vragen een minimum aan onderhoud. Na hun poetsbeurt geef je hen best een laagje vet (met een doekje) zodat het leder zich herstelt waardoor het soepel blijft en langer meegaat. Daarvoor raden wij de potjes leervet aan uit Decathlons ruitersportafdeling. Uitstekend voor lederonderhoud!

KIPSTA - nieuwe voetbalschoenen VIRALTO

Théo pierrot

Onze kipsta viralto ambassadeur

Théo Pierrot is onze Kipsta VIRALTO-ambassadeur. Théo speelt in de Belgische eerste klasse (Pro League) met Seraing RFC en hij draagt ​​onze gloednieuwe VIRALTO IV-schoenen, binnenkort verkrijgbaar in je Decathlon-winkel of op decathlon.be

Meer over kipsta

DECATHLON KIPSTA partenaire du KVO Ostende

Decathlon en Kipsta, trotse partners van KV Oostende

Profspelers en jeugdploegen van eersteklasser KV Oostende staan voortaan aan de aftrap in de Kipsta-outfits van Decathlon!

voetbalschoenen kipsta decathlon

Hoe kies ik mijn voetbalschoenen?

Bij Decathlon vind je voetbalschoenen voor gras, kunstgras, voor zaalvoetbal en zelfs voor straatvoetbal! We hebben schoenen voor elke type voetballer, van ons huismerk Kipsta of van andere merken zoals Adidas. Welke voetbalschoen kies jij?

Kipsta, nouveau partenaire de l’Excelsior Virton

Kipsta, nieuwe technische partner van Excelsior Virton

Kipsta, het voetbalmerk van Decathlon, en Excelsior Virton zullen voor minstens drie seizoenen samenwerken. Kipsta zal de nieuwe wedstrijdshirts, trainingsoutfits én wedstrijdbal leveren. De twee partners zijn vastbesloten de uitdaging aan te gaan in D1B, met in het vooruitzicht het 100-jarig bestaan van Excelsior!

KIPSTA F950 FIFA PRO is de officiële matchbal voor de Pro League Supercup 2021

KIPSTA technische partner van de Pro League Supercup 2021

Club Brugge en KRC Genk zullen de Belgische Pro League Supercup betwisten met de Kipsta F950 als officiële wedstrijdbal. Dit is het resultaat van de samenwerking tussen de Pro League en Kipsta voor de Pro League Supercup. Kipsta is technical partner van de traditionele seizoensopener en levert de officiële wedstrijdbal.

KIPSTA - NEW COLLECTION CLR

KIPSTA - Ontdek de CLR voetbalschoenen!

Als je houdt van snelheid en sprints, dan is de CLR je ideale voetbalschoen! Ze bieden je maximale lichtheid en sensaties om tot het uiterste te gaan. Ontdek ze hier of in jouw Decathlon-winkel!

Toni Brogno, Decathlonien et ex-Diable rouge: "Je n'y croyais pas trop"

Toni Brogno, Decathlonner en ex-Rode Duivel: "Ik geloofde er niet echt in"

Carolo Toni Brogno werd 11 keer geselecteerd voor de nationale ploeg en verzilverde 7 caps. In 1999-2000 werd hij topschutter in België, wat hem nét geen selectie opleverde voor het EK van 2000.

Waarom Kipsta en Decathlon als partners kiezen?

Maak kennis met Kipsta, het voetbalmerk van Decathlon

Overweeg je een samenwerking met Kipsta, het voetbalmerk van Decathlon? Lees meer over de waarden van Kipsta en wat ons voetbalmerk voor jouw club kan betekenen! Goede redenen om samen te werken met Decathlon!

clubcatalogus nieuwe collectie voetbal decathlon

Zoek je een nieuwe voetbaltenue voor je (mini)voetbalploeg?

Op zoek naar nieuwe outfit voor je voetbalploeg? Of wil je de teamuitrusting aanvullen? Bij Kipsta Club zit je goed! Lage prijs, maar zeker topkwaliteit!