Waterschoenen voor aquagym aquabike aquafitness Aquafun transparant

€700

Ontworpen voor: zachte aquagym en dynamische aquafitness.

Deze schoenen beschermen je voeten tijdens het aquagymmen!

Vraag & Antwoord

Kleur:

LICHTBLAUW

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Grip

Dankzij de antislipzool kun je de oefeningen uitvoeren zonder uit te glijden.

Waterafvoer

Het water wordt vlot afgevoerd wanneer je beweegt of uit het water komt.

Aanpasbaarheid

Gemaakt uit een zacht, soepel en rekbaar materiaal, dat je voeten beschermt.

Gemakkelijk aan en uit

In soepel materiaal zodat je de schoenen gemakkelijk kunt aantrekken.

AFBEELDINGEN

Waterschoenen voor aquagym aquabike aquafitness Aquafun transparant

TECHNISCHE INFORMATIE

Jouw sport: AQUAGYM

Aquagym is een uitstekende manier om het ontspannende van een zwembadbezoek te combineren met lichaamsbeweging. De risico's op blessures bij aquagym zijn miniem. Lichte aquagym is een combinatie van relaxatieoefeningen en lichte spierversterkende oefeningen. Aquagym doe je rechtopstaand: tijdens de oefeningen moet je dan ook de nodige steun hebben en voelen. Daarom ontwikkelde Nabaiji een assortiment aquagymbadpakken met verschillende oplossingen om je boezem te ondersteunen.

Jouw sport: AQUAFITNESS

Aquafitness is de vorm van aquagym die je spieren het meest versterkt. Regelmatig aan aquafitness doen is op ontelbaar veel manieren goed voor je lichaam. Het feit dat je in contact bent met water, helpt je om je te ontspannen en doet je je goed in je vel voelen. Het voordeel van aquafitness is dat je geen risico op blessures loopt en dat je er nauwelijks spierpijn van krijgt. Het is tegelijkertijd harmonieuze spiertraining (je werkt met je hele lichaam) en cardiotraining.

Jouw sport: AQUABIKE

Aquabike is zoals fietsen op een hometrainer, maar dan in het zwembad. Deze intensieve sport heeft verschillende voordelen, waaronder versteviging van de spieren en cardiotraining. In het aquabike-assortiment van Nabaiji vind je badpakken die de borsten goed ondersteunen. De gebruikte stof is chloorbestendig, zodat je zo vaak als je wilt kunt trainen in het zwembad.

Jouw sport: AQUATRAMPOLINE

Aquatrampoline is een ludieke vorm van cardiotraining die je laat springen op een trampoline in het water, op het ritme van opzwepende muziek, om aan je benen en je buikspieren te werken en strakke bilspieren te kweken.

Jouw sport: AQUABOXING

Aquaboxing is de zwembadversie van gevechtsporten. Deze discipline put inspiratie uit gevechtsporten. Bij deze activiteit ben je tot aan je schouders ondergedompeld in het water.
Een sessie aquaboxing bestaat uit boksbewegingen: vuistslagen en schoppen met de voeten in het water.

Jouw sport: AQUATRAINING

Aquatraining is een activiteit die uit verschillende workouts in het zwembad bestaat. Zo wordt je training veel doeltreffender en worden verschillende lichaamszones aangepakt, terwijl je blijft genieten van de weldaden van het water. De sessie kan verschillende aquafitnessoefeningen combineren, zoals aquabike, aquatrampoline en aquabody (dynamische aquagym waarbij je vaak een accessoire gebruikt dat de weerstand van het water verhoogt, zoals: gewichten, halters, elastieken enz.).

Waarom draag je aquagymschoenen?

Wat voor vorm van aquafitness je ook beoefent, blijf je concentreren op je bewegingen! Dankzij de antislipzool kun je in alle veiligheid en vertrouwen trainen. Deze schoenen met veel grip beperken het risico op glijpartijen in het zwembad en beschermen je voeten tegen wrijvingen op de grond.
Bij je aquabikingsessies verlagen de aquaschoenen de wrijvingen op de pedalen en zorgen ze voor meer grip.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten