BEST BEOORDEELD
Soortgelijke producten
Draadloze oortjes voor hardlopen 500 bluetooth wit
Draadloze oortjes voor hardlopen 500 bluetooth wit
Draadloze oortjes voor hardlopen 500 bluetooth wit
Draadloze oortjes voor hardlopen 500 bluetooth wit

Draadloze oortjes voor hardlopen 500 bluetooth wit

€3000

We ontwikkelden deze oortjes voor wie comfortabel naar muziek wil luisteren tijdens het hardlopen! Regen- en transpiratiebestendig.

De oortjes zijn compatibel met elke smartphone en blijven perfect zitten (ook als je zweet of in de regen), de batterij heeft 4 uur autonomie en je beschikt over een handsfree kit!

Vraag & Antwoord
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Gratis afhalen in de winkel

PRODUCTVOORDELEN

Stabiliteit

Soepele oorhaken en dopjes met vleugels.

Autonomie

Autonomie van 4 uur

Waterbestendig

De oortjes zijn regen- en transpiratiebestendig (IPX4).

Controle

Handsfree kit voor oproepen en muziek (zie de technische informatie)

Gewicht

Gewicht: 17 g.

Compatibiliteit

Compatibel met alle smartphones (iOS > 6.1 en Android > 4.1).

TECHNISCHE INFORMATIE

Verbeterd dankzij jullie opmerkingen

De bluetooth oortjes KALENJI 500 vervangen de oortjes ONEAR 500. Dankzij jullie opmerkingen hebben we de doppen van de oortjes KALENJI 500 een volledig nieuw design gegeven zodat ze BETER BLIJVEN ZITTEN in het oor. De nieuwe doppen beperken ook geluidslekken voor een betere GELUIDSKWALITEIT en BASSEN DIE BETER KLINKEN.

Wat is het verschil tussen sportoortjes en gewone oortjes?

Wanneer je rent, beweegt je hele lichaam. Je oortjes moeten ook dan perfect blijven zitten. Je zweet, dus ze moeten bestand zijn tegen transpiratie. En je moet nog steeds geluiden om je heen kunnen horen. Die 3 eisen lagen aan de basis van onze keuzes bij de ontwikkeling van de sportoortjes KALENJI 500.

GEEN LAST MEER VAN OORTJES DIE BEWEGEN TERWIJL JE RENT!

We hebben ervoor gezorgd dat de bluetooth-oortjes KALENJI 500 van Decathlon goed blijven zitten:
- de dopjes in silicone hebben een vleugeltje dat in je oor past. Zo blijven de oortjes goed zitten zonder dat ze je hinderen. Er worden 3 maten van dopjes meegeleverd.
- de 2 oortjes zijn verbonden met een verstelbaar kabeltje dat boven je oor gaat zodat het goed blijft zitten. Je kunt de lengte aanpassen zodat je geen hinder ondervindt tijdens het hardlopen.

BESTAND TEGEN REGEN EN TRANSPIRATIE!

Je loopt, het is warm, je transpireert. Je wordt overvallen door een plotse regenbui. De sportoortjes KALENJI 500 zijn bestand tegen regen en transpiratie. De waterdichte speakers en knoppen van de oortjes doorstonden met succes de proeven voor regenbestendigheid waaraan we al onze waterdichte producten onderwerpen. Berg na je training de oortjes KALENJI 500 op beschermd tegen vocht, in een droge omgeving.

ZACHT VOOR JE OREN

Het deel van de oortjes dat contact maakt met je oren (de dopjes) is gemaakt uit een zacht silicone. Om de oortjes uit te tekenen, hebben we de bouw van een oor tot in de puntjes bestudeerd en een aantal comforttests gedaan bij onze testers. Het ontwerp van de dopjes is het resultaat van opeenvolgende verbeteringen over 3 generaties van oortjes.

GEWOON AANZETTEN OM TE KOPPELEN!

Iedereen houdt het graag eenvoudig! Daarom hebben we het makkelijker gemaakt om de KALENJI 500-oortjes te koppelen. Wanneer je de oortjes aanzet, ga je rechtstreeks naar de bluetooth-instellingen van je smartphone en kun je starten met zoeken naar een bluetooth-apparaat. Klik op “KALENJI 500” en je bent klaar! De volgende keer zal je smartphone automatisch verbinding maken met de oortjes zodra je ze aanzet en ze in de buurt zijn. Vergeet bluetooth niet in te schakelen op je smartphone ;-)

EEN BLUETOOTH-ONTVANGST DIE JE MUZIEK WAARDIG IS!

Er is niets zo vervelend als je muziek die tijdens het luisteren onderbroken wordt. Dat kan gebeuren als het bluetooth-signaal niet sterk genoeg is. We willen je dit besparen en daarom hebben we veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de antenne van de KALENJI 500-oortjes.
En omdat je misschien binnen op een loopband loopt, hebben we ervoor gezorgd dat het bereik tot 10 m kan gaan zonder hindernissen.

MAAR WAAR IS DE AFSTANDSBEDIENING?

Met de meeste bluetooth-oortjes kun je je telefoon bedienen als hij zich in je zak of smartphonehouder bevindt (volume regelen, een oproep beantwoorden, enz.). Die afstandsbediening bevindt zich vaak op de kabel en zorgt ervoor dat de oortjes minder goed blijven zitten. Om dit te vermijden, hebben we de afstandsbediening en microfoon van de KALENJI 500 in de speakers verwerkt. De kabel beweegt niet en hindert je niet tijdens het lopen. Bovendien kun je de knoppen eenvoudiger bedienen.

EEN VERLENGSTUK VAN JE TELEFOON!

Hier vind je een overzicht van de mogelijkheden met je KALENJI 500-oortjes:
- volume regelen (druk op de knoppen Volume +/-)
- muziek pauzeren (druk op de knop Play)
- naar een volgend nummer gaan (druk twee keer op de knop Play)
- een oproep beantwoorden (druk op de knop Play)
- een oproep weigeren
- inhaken (druk op de knop Play)
- Siri of Google Voice openen (druk 2 sec tegelijk op de knoppen Volume + en -)

BLUETOOTH-COMPTABILITEIT

De bluetooth 4.1 draadloze verbinding is compatibel met alle smartphones (iOS > 6.1 en Android > 4.1), tablets en apparaten die de bluetooth-profielen AD2P/HSP/HFP/AVRCP ondersteunen.

De meeste Apple- of Windows-computers zijn compatibel. Voor bepaalde Windows-configuraties zal je gevraagd worden om bluetooth-profielen te installeren.

TECHNISCHE KENMERKEN

Diameter luidspreker 8,6 mm
Impedantie 32 ohm
Gevoeligheid 91 dB (+/- 3 dB bij 1kHz en 1 MW aan de ingang)
Frequentiebereik 20 Hz-20 kHz
Nominaal uitgangsvermogen 3 MW
Batterij 85 mAh (6 uur)
Audio codec: SBC
Bluetooth V 4.1
Bereik bluetooth : 8 tot 10 m zonder hindernissen

BATTERIJDUUR EN OPLADEN

De bluetooth-oortjes KALENJI 500 hebben 4 uur autonomie om te luisteren. Je hoort een gesproken melding (in het Engels) over het niveau van de batterij wanneer je de oortjes uitschakelt, zodat je ze niet vergeet op te laden voor je volgende loopsessie. De KALENJI 500-oortjes zijn oplaadbaar met de meegeleverde micro-USB-kabel.

TEVREDEN OF RETOUR

We dragen de kwaliteit van onze producten hoog in het vaandel. We hebben een hele resem prototypes ontwikkeld die we geleidelijk hebben bijgeschaafd op basis van tests in ons lab en jogginguitjes met ons testerspanel. Als je niet tevreden bent over de oortjes, kun je gebruikmaken van onze retourbeleid: https://www.decathlon.fr/landing/retour-et-echange/_/R-a-retour-echange

Garantie en klantendienst

Op alle Decathlon-producten krijg je 2 jaar garantie. Voor vragen kun je altijd terecht op onze supportwebsite support.geonaute.com. Je vindt er allerhande nuttige tips om je product juist te gebruiken: handleidingen, veelgestelde vragen en instructiefilmpjes. En om je optimaal bij te staan, is ons supportteam de klok rond beschikbaar om je persoonlijk van dienst te zijn.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdtelefoon 40% Acrylonitril butadieen styreen, 20% , 20% Lilo-batterij, 20% PCBA

VOORRAADADVIES

Bewaar de KALENJI 500-oortjes beschermd tegen vocht, in een droge omgeving.

Goedgekeurd door

Alle Decathlon-producten worden getest door een panel in de gebruiksomstandigheden waarvoor ze werden ontwikkeld. De tests worden begeleid door een gespecialiseerd ingenieursteam. Op basis van die tests gaan productmanagers, ingenieurs en het volledige Decathlon-team aan de slag om technische producten te bedenken, te ontwerpen en te ontwikkelen die helemaal op maat zijn van de wensen van onze gebruikers.

Vergelijkbare producten

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord