Fleece bodywarmer voor kinderen MH150 marineblauw koraalrood 7-15 jaar

€1000

Ons team van ouders van jonge wandelaars ontwikkelde deze bodywarmer om je kind tegen de kou te beschermen bij al zijn activiteiten in de buitenlucht.

Deze warme, lichte en comfortabele fleece bodywarmer is ideaal voor je kind, om overal te dragen. Gemaakt van gerecycleerde plastic flessen, past dus perfect in onze duurzaamheidsstrategie.

Vraag & Antwoord
Kleur: Navyblauw
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Warmte

Dubbelzijdige microfleece. Erg comfortabel, dichtheid van 200 g/m²

Ecodesign

Ecodesign

Stof gemaakt van gerecycleerde plastic flessen. Beperkt de milieu-impact

Ademend vermogen

Ademend vermogen

Polyester tricot: laat de door het lichaam geproduceerde damp door (RET=6,3).

Lichtgewicht

Lichtgewicht

180 g in maat 8-9 jaar, samendrukbaar om mee te nemen onder in de rugzak

zakken

zakken

Twee ritszakken, ideaal om veilig al je spulletjes in mee te nemen.

Onderhoudsgemak

Onderhoudsgemak

Machinewasbaar op 30°, snel droog, strijken hoeft niet want fleece kreukt niet

TECHNISCHE INFORMATIE

Fleece: isolatie dankzij lucht

Fleece houdt de lucht vast door zijn volumineuze structuur; die luchtlaag is van nature isolerend en houdt zo het lichaam warm. Door de stof te ruwen, kan ze lucht vasthouden.

Verkleining van de milieu-impact

Wist je dat het 100 tot 1.000 jaar duurt voor een petfles is afgebroken? We hebben een fleecestof ontwikkeld uit gerecycleerd polyester. Dat polyester halen we uit de recyclage van industrieel afval en petflessen (65% plastic flessen, 35% gerecycleerd garen).

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

Decathlon is het eerste Franse bedrijf dat een milieuscore heeft ingevoerd. Deze score werd uitgewerkt met het ADEME (het Franse Agentschap voor Milieu- en Energiebeheer) en enkele andere Franse bedrijven. Zo kunnen we op een schaal van A tot E, met A als beste score, de milieu-impact van onze artikelen meegeven.
http://sustainability.decathlon.com

Duurzaamheid van de materialen

We doen heel wat tests in het lab om een optimale duurzaamheid te verzekeren: een test op de slijtvastheid en bestandheid tegen wrijving, in het bijzonder om na te gaan of de fleece niet begint te pluizen, een test op de kleurvastheid en een verouderingstest om er zeker van te zijn dat de stof ook na veel wasbeurten haar eigenschappen, gedrag, dikte en look blijft behouden.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Ophangen op een kleerhanger of opvouwen en op een schone en droge plaats opbergen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Uit de buurt houden van vlammen en warmtebronnen.

TESTS

We doen twee soorten thermische tests: - ofwel testen we de stof van onze fleeces. - ofwel doen we een test op een thermische pop in een klimaatkamer. In die kamer worden de temperatuur, wind (5 km/u) en vochtigheidsomstandigheden van een bergwandeling aan 5 km/u nagebootst. Met die tests kunnen we nagaan of we bij het ontwerp de juiste keuzes hebben gemaakt. We passen ook de warmte-isolatie aan op plaatsen waar je ze het meest nodig hebt.

Goedgekeurd door

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig in de praktijk getest. We zijn er immers van overtuigd dat we onze artikelen in reële omstandigheden moeten gebruiken om ze continu te kunnen verbeteren.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet strijken

Niet droogreinigen

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord