Glazen drinkbus yoga 500 ml

€1000

Om voldoende te drinken voor, tijdens en na de yogasessie. Het onderhoudsgemak van een drinkbus, in een strak design en van glas.

Drinkbus met een inhoud van 500 ml om te drinken voor, tijdens en na je yogasessie. Neem je zo mee van kantoor naar de studio, het onderhoudsgemak van een drinkbus, in een strak design en van glas.

PRODUCTVOORDELEN

Gebruiksgemak

Met vilten hoes om de fles te beschermen en ook je handen tegen een hete drank.

Onderhoudsgemak

Grote opening dus makkelijk schoon te maken, mag in de vaatwasser.

TECHNISCHE INFORMATIE

De drinkbus voor yoga:

Niet te groot (22 cm), niet te zwaar (325 g), die neem je gemakkelijk overal mee, van kantoor naar de yogastudio! Onze yogi's wilden een drinkbus in glas, zodat je de kruiden of bloemen in de thee kan zien, met een grote opening om grondig te kunnen reinigen met een flessenborstel of in de vaatwasser. De dop is van bamboe, met een koordje om te dragen. Niet isolerend, glas laat geen nasmaak na.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Fles/Lichaam 100% Mineraalglas deksel 42% Hout, 35% Acrylonitril butadieen styreen, 18% Roestvrijstaal 304, 5% Silicone Beschermhoes 100% Polyester

VOORRAADADVIES

ONDERHOUDSADVIES Was je drinkbus na elk gebruik af met gewoon afwasmiddel en water. De drinkbus mag in de vaatwasser maar de dop niet (zodat hij goed dicht blijft afsluiten)

GEBRUIKSAANWIJZING

Glas isoleert niet. Gebruik een aangepaste hoes.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading