Soortgelijke producten
Glutenvrije bioreep met zaden en amandelen 3 stuks
Glutenvrije bioreep met zaden en amandelen 3 stuks
Glutenvrije bioreep met zaden en amandelen 3 stuks
Glutenvrije bioreep met zaden en amandelen 3 stuks

Glutenvrije bioreep met zaden en amandelen 3 stuks

€350
€3889/KG

Ons team van gepassioneerde atleten bedacht deze glutenvrije bioreep met zaden en amandelen voor inspanningen van minder dan 3 uur.

Deze glutenvrije bioreep, een ideetje van onze eigen atleten en ontwikkelaars, hebben we bedacht voor alle sporters, voor trainingen en/of wedstrijden tot 3 uur.

Vraag & Antwoord
Flavor: Amandel
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Controleer de voorraad van dit artikel in je winkel

PRODUCTVOORDELEN

Energiewaarde

Bevat 163 kcal en 10 g koolhydraten per reep.

Samenstelling

Een bioreep zonder gluten en zonder palmolie.

Antioxidant

Vitamine C helpt de lichaamscellen beschermen tegen oxidatieve stress.

Transportgemak

Past gemakkelijk in je zak.

Draagt bij aan het energierendement

Dankzij vitamine C benut je je energiereserves beter.

TECHNISCHE INFORMATIE

EEN REEP MET BIOLABEL

Omdat we overtuigd zijn van de deugden van bioproducten, zijn we mee op de kar gesprongen! Zo bevat ons bio-assortiment voor 2021 onder andere deze reep, maar ook de energy fruit gel en de energy date bar.
Deze zadenreep is bio-gecertificeerd in elke stap van het productieproces, volgens de normen van de labels Écocert® (voor onszelf) en Certifood® (voor onze Spaanse leverancier).
Kortom: onze producten zijn natuurlijk en clean en bevatten enkel de essentie. Helemaal wat je nodig hebt!

EEN SUIKERARME, MAAR SMAKELIJKE REEP!

De naam zegt het helemaal: het doel van deze zadenreep is om je niet enkel van suikers, maar ook van vetten te voorzien. Het klopt dat suikers energiebron nummer 1 zijn voor sporters, maar vetten zijn daarom niet minder belangrijk. "Deze suikerarme reep zou ik zeker aanbevelen. Ons assortiment bevatte al heel wat suikerrijke producten, met deze reep heb je nu ook een waardig alternatief. Je maag verdraagt die suiker na verloop van tijd niet altijd even goed", aldus Wim, onze productmanager.

EEN GLUTENVRIJE BIOREEP MET ZADEN EN AMANDELEN...IETS VOOR JOU?

Deze zadenreep past perfect in je zakken bij trainingen en wedstrijden van minder dan 3 uur. Of je nu een fietser bent, trailer, hardloper, triatleet, zwemmer of hiker, je kan deze reep zelfs eten als je intolerant of gevoelig bent voor gluten.
Ben je trouwens een aanhanger van biologische, natuurlijke, lekkere én knapperige producten, dan is deze amandelrijke reep pure verwennerij voor je smaakpapillen!

HOE ZIT HET MET DE VITAMINEN?

Om onze reep antioxidatieve eigenschappen te geven (om spiermoeheid tegen te gaan), wilden we er ook vitamine C aan toevoegen. Wel, omdat dat laatste als een additief wordt beschouwd, en aangezien producten met het biolabel geen additieven mogen bevatten, moesten we op zoek naar een alternatief dat even efficiënt was.
En toen kwamen we uit bij acerola: dat barst van de vitamine C en voldeed dus helemaal aan onze verwachtingen!

OVER DE TOELEVERING

"Om onze ecologische voetafdruk te beperken, opteren we voor ingrediënten met een logische herkomst. Anders gezegd, het lokale klimaat moet de productie van die ingrediënten mogelijk maken en bevorderen", aldus Juliette, productingenieur. Zo komen onze amandelen uit Californië en Australië, het acerola wordt geproduceerd in Brazilië, en het haver voor de havervlokken wordt geteeld in Engeland.

WAT IS HET NUT VAN DE VERSCHILLENDE INGREDIËNTEN?

- Zaden, amandelen, rijststroop, havervlokken en honing als energiebronnen.
- Zaden en amandelen voor de smaak en om de reep knapperig te maken.
- Stroop van gedehydrateerde rijst en zonnebloemolie voor de textuur.
- Het acerolapoeder voor de vitamine C, een antioxidant die spiermoeheid tegengaat.
- Het tocoferolextract is een technische hulpstof voor de productie en vertraagt het oxidatie-effect in de reep.

WANNEER KAUWEN BELANGRIJK IS

Waarom liggen kauwen op een zadenreep als je evengoed een gel kunt verorberen? Wel, door te kauwen activeer je de verteringsenzymen in je lichaam en stimuleer je dus de spijsvertering zelf, een vitaal lichaamsproces dat vaak verstoord wordt bij zware inspanningen.
Geen nood, gooi je energiegels of andere vlot binnen te spelen sportvoeding niet in de vuilbak. Wissel gewoon af met ... een graan- of zadenreep bijvoorbeeld. !

Voedingswaarde

Voedingswaarde: 100 g | 35 g (= 1 reep)
Energiewaarde: 2260 kcal - 543 kJ | 678 kcal - 163 kJ
Vetten: 36 g | 11 g
waarvan verzadigde vetzuren: 4,6 g | 1,4 g
Koolhydraten: 34 g | 10 g
waarvan suikers: 14 g | 4,2 g
Eiwitten: 17 g | 5,1 g
Zout: 0,02 g | <0,01 g
Vitamine C: 0,40 mg (50%)* | 0,12 mg (15%)*
*% van de dagelijkse referentie-inname

Gewicht

0.09 kg

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Glutenvrije bioreep met zaden en amandelen. Bron van vitamine C. Ingrediënten: zaden* 41,5% (zonnebloempitten* 22,3%, pompoenpitten* 19,2%), amandelen* 19%, rijststroop*, havervlokken* (glutenvrij), stroop van gedehydrateerde rijst*, zonnebloemolie*, honing*, poeder van acerolasap* (acerolaconcentraat*, maltodextrine*), antioxidant: extract rijk aan tocoferolen. *Ingrediënt uit de biologische teelt.

VOORRAADADVIES

Deze glutenvrije bioreep met zaden eet je best meteen nadat je ze hebt geopend. Bewaren doe je bij voorkeur in een droge, donkere ruimte.

TESTS

Deze reep is getest door een panel van 62 sporters, in echte omstandigheden. En ze viel enorm in de smaak, op alle vlakken!

Goedgekeurd door

Deze glutenvrije bioreep met zaden en amandelen kreeg bijval van ons volledige 62-koppige testerspanel, van beginnende tot ervaren sporters: fietsers, mountainbikers, triatleten, trailers, hardlopers enz.

Vergelijkbare producten

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord