Kinderrugzak MH500 30 liter paars

€3500

Onze productontwikkelaars, zelf wandelaars, ontwierpen de afritsbroek voor wandelingen bij elk soort weer en op moeilijk begaanbare paden

Deze lichte rugzak van 30 liter, speciaal gemaakt voor jonge wandelaars, past zich aan de bouw van je kind aan! Hij is comfortabel en handig, dankzij de talloze opbergmogelijkheden.

Vraag & Antwoord

Kleur:

Pruim

PRODUCTVOORDELEN

Inhoud

Inhoud 30 liter / afmetingen: H: 47 cm / B: 23 cm / D: 25 cm

Lichtheid

Weegt slechts 783 g

Instelbaar

Met de verstelbare rug kan je de rugzak in 3 posities zetten: 130 /140/150 cm

Verdeling van opbergvakken

Zakken met rits 1 binnen, 2 buiten + 1 in de heupgordel 2 netstof zakken

Schuurbestendig

Materiaal goed bestand tegen slijtage (grond en rug) 10 JAAR GARANTIE

AFBEELDINGEN

Kinderrugzak MH500 30 liter paars
Kinderrugzak MH500 30 liter paars
Kinderrugzak MH500 30 liter paars
Kinderrugzak MH500 30 liter paars
Kinderrugzak MH500 30 liter paars

TECHNISCHE INFORMATIE

WATERZAK (NIET MEEGELEVERD)

De rugzak is geschikt om er een waterzak in te stoppen (niet meegeleverd). Accessoire waarmee kinderen regelmatig kunnen drinken tijdens het stappen.

Laboratoriumtest

In het lab testen we alle elementen: stoffen, gespen, riemen, schuim, ritsen... Zo wordt een stof gecontroleerd op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen uv-stralen en vaak wassen, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we de volledige rugzak aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de assemblages te controleren: we vullen de rugzak met gewichten en hangen hem op een pop die stapbewegingen nabootst, gedurende duizenden cycli.

Hoe je rugzak afstellen?

1 - Pas de rughoogte aan aan de lengte van je kind, in cm (open de klittenband en schuif door de lussen in de gewenste kleur).
2 - Maak alle riemen los (schouderriemen, heupgordel, stabilisatieriemen).
3 - Trek de rugzak aan.
4 - Trek de schouderriemen aan.
5 - Stel als laatste de stabilisatieriemen naar wens af

10 jaar garantie

De garantie dekt gebreken aan de rugzak, tenzij die veroorzaakt zijn door normale slijtage of door abnormale gebruiksomstandigheden. De bijzondere garantie van 10 jaar wordt alleen gegeven op voorlegging van het artikel en de kassabon, indien het artikel gedekt is door de garantie wordt het gratis hersteld of omgeruild. Die commerciële garantie sluit de wettelijke garantie in het land van aankoop niet uit.

HOE WORDT DE INHOUD VAN RUGZAKKEN GEMETEN?

De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: we gebruiken kleine balletjes om het hoofdvak en elk ander vak mee op te vullen. Vervolgens gieten we die balletjes in een grote bak met schaalverdeling zodat we de inhoud in liter kunnen aflezen, met een marge van een paar procent.
Het opgegeven leeggewicht is dat van ons referentiestaal. Kleine verschillen zijn dus mogelijk.

ONZE DUURZAME AANPAK

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om ons speelterrein te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Momenteel is dit product nog niet ontwikkeld volgens het principe van ecodesign, maar we streven er voortdurend naar om het duurzamer te maken: ecodesign, repareerbaarheid en duurzaamheid staan bij ons centraal.

Garantie

10 jaar

VIDEO

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Berg de rugzak op een droge plaats op.

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig in de praktijk getest. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen. Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten