AIROFIT

Airofit PRO™

€27900

Airofit PRO™ is een ademtrainingssysteem dat je fysieke prestaties, gezondheid en algemeen welzijn verbetert door middel van ademhalingsoefeningen. Het beste - het kost maar 5-10 minuten per dag.

Kleur:

Baksteenrood
Web exclusief
Verkocht en verzonden door Airofit
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4

Beschrijving

Als je ooit buiten adem raakt, dan is Airofit iets voor jou!

HOE HET WERKT:
Airofit genereert een weerstand waar je doorheen moet ademen. Je ademhalingsspieren reageren op de training zoals elke andere spiergroep - ze worden sneller, sterker en efficiënter.

Dit geeft je meer energie en uithoudingsvermogen bij fysieke activiteiten en een beter dagelijks welzijn.
Airofit bestaat uit een Breathing Trainer en een Mobiele App. De combinatie van beide geeft je live feedback en begeleiding om ervoor te zorgen dat alle oefeningen correct worden uitgevoerd. Zo kun je je longfunctie meten en je voortgang in de loop van de tijd.

OP JOU AFGESTEMD:
Alle Airofit trainingen zijn specifiek op jou afgestemd - het is gebaseerd op je leeftijd, geslacht, formaat, fysieke mogelijkheden en voorkeur om je te kunnen focussen op de gebieden die voor jou van belang zijn.

Airofit is nuttig voor iedereen - van topsporters, tot gewone mensen, tot zelfs de oudere generatie met luchtwegaandoeningen.

Airofit past zelfs in het drukste schema. Het is ontworpen om los van andere fysieke activiteiten te worden gebruikt, zodat je altijd en overal kunt trainen - bijvoorbeeld vanaf je bank voor de tv.

TRAIN MAAR 5 – 10 MINUTEN PER DAG
Airofit wordt apart van andere fysieke activiteiten gebruikt, niet tijdens het sporten. Korte trainingssessies 's ochtends en 's avonds brengen aantoonbaar aanzienlijke verbeteringen met zich mee.

BETERE SPORTPRESTATIES
Door de kracht, snelheid en efficiëntie van je ademhalingsspieren te trainen, verbeter je je vitale capaciteit, anaerobe grenzen en aerobische prestaties.

VERBETERD ALGEMEEN WELZIJN
Raak nooit meer buiten adem door de trap te nemen of boodschappen te dragen. Verbeterde ademhalingsspierkracht is gunstig voor iedereen, van sporters tot mensen die hun dagelijks leven willen verbeteren.