Beschermende fietshoes 200 x 100 cm - grijs

€2499

Ontdek de ultieme bescherming voor je fiets met onze grijze fietshoes, perfect ontworpen voor alle weersomstandigheden.

Kleur: Lichtgrijs

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Pro Sport Lights

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Met een royale afmeting van ongeveer 200 x 100 cm, biedt deze hoes een uitgebreide dekking voor vrijwel elke fiets.

Kenmerken:

All-Weather Bescherming: Onze fietshoes is gemaakt om je fiets te beschermen tegen zowel vuil als de grillen van het weer. Of het nu gaat om regen, stof, sneeuw of zon, je fiets blijft in topconditie.

Ruime Afmetingen: Met afmetingen van ongeveer 200 x 100 cm past deze hoes comfortabel over de meeste fietsen. De ruime dekking zorgt ervoor dat je hele fiets, van stuur tot wiel, beschermd is.

Gemakkelijk in Gebruik: Dankzij de voorgevormde vormgeving glijdt de hoes moeiteloos over je stuur, waardoor het aanbrengen en verwijderen van de hoes snel en eenvoudig is.

Elegante Uitstraling: Uitgevoerd in een stijlvolle grijze kleur, is deze hoes niet alleen praktisch, maar ook een visueel aantrekkelijke aanvulling op je fietsaccessoires.

Veiligheidsinstructie: Om de integriteit van de hoes te behouden, houd deze verwijderd van vuur en extreme hittebronnen. Dit zorgt ervoor dat je hoes lang meegaat en maximale bescherming biedt.

Ideaal voor zowel dagelijks gebruik als langdurige opslag, onze fietshoes zorgt ervoor dat je fiets altijd klaarstaat voor je volgende avontuur, in perfecte staat. Bestel nu en geef je fiets de bescherming die het verdient!

Technische informatie

Staat

Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

PVC

Gebruikersbeoordelingen