Bull's Carpet Finish Dartmat | 300x60 cm

€6195

Bull's Carpet Dartmat

Kleur: Zwart

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Zwibo B.V.

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

#html-body [data-pb-style=X69WPSM]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-repeat;background-attachment:scroll}

Beheers Je Finishes met de Bull's Finish Dartmat 300x60 cm

Maak het complexiteit uit je spel met de Bull's Finish Dartmat, verkrijgbaar in een handig formaat van 300x60 cm. Deze mat gaat niet alleen over esthetiek; hij is ontworpen om snelle oplossingen te bieden voor je finishing combinaties. Ontworpen met een klassieke mix van zwart en rood, biedt hij niet alleen functionaliteit, maar voegt hij ook een stijlvol element toe aan elke speelkamer.

Berekeningen Gemakkelijk Gemaakt

Zeg vaarwel tegen het gedoe van snelle mentale berekeningen tijdens de hitte van een spel. De Bull's Finish Dartmat is uitgerust met vooraf berekende finishing combinaties, allemaal duidelijk afgedrukt op het oppervlak. Geen behoefte om te aarzelen voor je volgende worp—je opties liggen duidelijk voor je, wat zorgt voor soepeler gameplay en verhoogde nauwkeurigheid.

Esthetisch Veelzijdig

De visueel aantrekkelijke mix van zwart en rood op de dartmat is meer dan alleen snoep voor het oog. Dit kleurenschema is ontworpen om bij een breed scala aan interieurontwerpen te passen, waardoor je een dartmat hebt die net zo veelzijdig is als functioneel.

Technische informatie

Staat

Nieuw

Gebruikersbeoordelingen